Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Kesik El Cinayetinde Yeni Gelişme!.

Kesik El Cinayetinde Yeni GeliÅŸme!.

Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinde, eski sevgilisi Gizem Tunç ile onun sevgilisi Murat ErdoÄŸan’ı öldürdüğü iddiasıyla yargılanan Deniz Boyraz, Yargıtay’ın 50 yıl hapis cezası kararını bozmasının ardından tekrar hakim karşısına çıktı.


Edinilen bilgiye göre, Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinde 7 Eylül 2013 tarihinde meydana gelen olayda Murat ErdoÄŸan ve Gizem Tunç, ErdoÄŸan’ın dedesine ait baÄŸ evinde kesici ve delici aletlerle öldürüldü. Olayla ilgili Gizem Tunç’un eski sevgilisi Deniz Boyraz, askerlik yaptığı Denizli Ä°l Jandarma Komutanlığında gözaltına alındı. Cinayetleri, izne gelerek iÅŸlediÄŸi tespit edilen Deniz Boyraz’ın delil bırakmamak için Gizem Tunç’un ellerini kesip, kıyafetleriyle birlikte yanına aldığı tespit edildi.

Tutuklanan Deniz Boyraz ve suçu gizlemeye yardım ettiÄŸi iddia edilen babası A.B. hakkında Zonguldak 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı. 5 Eylül 2014’te sona eren davada 2 kez ağırlaÅŸtırılmış ömür boyu hapis cezası talep edilen Deniz Boyraz, cinayetleri tasarlayarak iÅŸlemediÄŸi ve ’duruÅŸmalardaki iyi hali’ göz önünde bulundurularak, 25’er yıldan 50 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Önceki duruÅŸmada tahliye edilen baba A.B.’ye ise ’delilleri gizlemek’ suçundan 1 yıl hapis cezası verildi.

Yargıtay 1. Ceza Dairesi, 15 Kasım 2017’de verdiÄŸi kararda olayın toplumda meydana getirdiÄŸi tepki ve infial ile kamu vicdanını rencide edici niteliÄŸini göz önünde bulundurarak Deniz Boyraz’a hak etmediÄŸi takdiri indirim uygulanmasına karar verilmesi suretiyle eksik cezaya hüküm olunduÄŸuna karar verdi. Baba A.B. hakkında verilen 1 yıllık hapis cezasının ise onanmasına karar verdi.

Kararın bozulmasının ardından Deniz Boyraz, tekrar görülen duruÅŸmaya bulunduÄŸu cezaevinden ses ve görüntülü haberleÅŸme sistemiyle katıldı. DuruÅŸmaya ölen gençlerin aileleri de katıldı. Deniz Boyraz’ın savunması, duruÅŸmayı izleyen Tunç ve ErdoÄŸan ailelerinin tepkisini çekti. Karar öncesi son sözünde piÅŸman olduÄŸunu söyleyen Deniz Boyraz, "Gerçekten piÅŸmanım. Böyle olmasını istemezdim. GençliÄŸimi bitirdiler. Ben 21 yaşında cezaevine girdim. Ben ona aÄŸabey diyordum. Sevgilimle yakaladım. Biz o kadar geniÅŸ deÄŸiliz, kimse kusura bakmasın. Bu yaptıklarına raÄŸmen Murat ErdoÄŸan’ın ailesi benden nasıl ÅŸikayetçi oluyor, anlamış deÄŸilim. Bizim kafamız dik. Hırsızlık, namussuzluk yok bizde. Onların ailelerinden özür diliyorum ama benim ailem de maÄŸdur oldu" dedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün3
gülücük1
hayran0
şaşkın0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo