Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

HELAL OLSUN SİZE

HELAL OLSUN SİZE

Kulüp Başkanlığını Taner Demirbaş’ın yaptığı Ereğli Demir Spor Kulübü, Mersin’de yapılan Türkiye Bedensel Engelliler Para - Yelken Türkiye Şampiyonasına damga vurdu. Kulüp sporcularından Büşra Nur Çelik ve Sena Karaoğlu önemli başarılara imza attılar.


Alınan bilgiye göre, 25 Haziran-1 Temmuz tarihleri arasında Mersin’de yapılan Türkiye Bedensel Engelliler Para - Yelken Türkiye Şampiyonasına Ereğli Demir Spor Kulübü sporcuları Büşra Nur Çelik ve Sena Karaoğlu damga vurdu. Şampiyona da Büşra Nur Çelik, Gençlerde Türkiye 1.si Genel Klasmanda Türkiye 3.sü olurken Sena Karaoğlu’da şampiyonayı Türkiye 5.si olarak tamamladı. Elde edilen bu başarının ardından ilçeye dönen sporcular Ereğli Demir Spor Kulübü Başkanı Taner Demirbaş’ın da katılımı ile Kulüp tesislerinde düzenlenen tören ile başarıyı pasta keserek kutlarken dereceye giren sporcular çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.
Kulüp Başkanı Taner Demirbaş, kulübün futbol branşı dışında Bedensel Engelliler Para Yelken, Oturarak Voleybol ve Özel Sporcular, Basketbol, Voleybol ve Zıpkınla Balık Avlama Branşlarıyla da çalışmalara başladığını bu branşlarda da yelken branşında elde edilen başarışları yakalamak için çalışmaların tüm hızıyla devam sürdüğünü söyledi. Demirbaş, “Ben sporcularımı onların her zaman yanında olan ailelerini, başarılarında büyük katkısı olan hocamız Zonguldak Bölgesi Yelken Antrenörü Talat Çerçioğlu tebrik ediyor, başarıların devamını diliyorum” dedi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

hayran3
gülücük2
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo