Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÇANAKKALE GEÇİLMEZ KONFERANSI..

ÇANAKKALE GEÇİLMEZ KONFERANSI..

Kdz. EreÄŸli Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Çanakkale gazisi Hüseyin Kaçmaz’ın oÄŸlu Turgut Kaçmaz’ın konuÅŸmacı olarak katıldığı “Çanakkale Geçilmez” adlı konferans düzenledi.

Zonguldak Vali yardımcısı Ahmet MailoÄŸlu, Kdz.EreÄŸli Kaymakamı Nazım MadenoÄŸlu, Kdz.EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, Belediye Meclis Ãœyeleri ve çok sayıda tanınmış simanın dinleyici olarak  katıldığı konferansta, Çanakkale savaşından kesitler anlatan Kaçmaz, önemli mesajlar da  verdi.

“Teröre hayır kardeÅŸliÄŸe evet” pankartının açıldığı konferansın son bölümünde konuÅŸan Kaçmaz,  “Babam bu vatan için savaÅŸtı. Eskiden düşman Ä°ngiliz, Fransız’dı. Bugün ise düşman cahillik, ayrımcılık ve terör. Bizler birlik berberlik içinde oldukça, yurdumuzun bir karış toprağı bölünmez. “dedi.

Kaçmaz, “ Dedelerimiz 1915’te Çanakkale’de, 1921 Sakarya’da, 1922 Dumlupınar’da, Mustafa Kemal’in önderliÄŸinde bu vatanı böldürmeyip, bu bayrağı indirtmedi. Bölücü örgüt daÄŸa da çıksa, ÅŸehre de inse, milli ordumuz, polisimiz, Türk gençliÄŸi ve Türk milleti bu vatanı böldürmez, bu bayrağı indirtmez bu ezanları susturmaz” ifadelerini kullandı.

Konferans sonrası protokol tarafından 7 Kasım’a kadar açık kalacak fotoÄŸraf ve materyal sergisi de açıldı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo