13 o C Kdz. Ereğli

CAMİLERE BİN 250 SECCADE DAĞITILDI!.

Gündem 7 yıl 4 ay 10 gün 15 saat 23 dakika önce 1107

Haberi Paylaşın

Cuma günleri merkez camilerde yaşanan yoğunluk nedeniyle avluda namaz kılan vatandaşlara Kdz.Ereğli Belediyesi tarafından bin 250 adet seccade dağıtıldı.

Kdz.Ereğli Belediyesi, Cuma günleri yoğunluktan dolayı yer bulamadığı için Cuma Namazını cami avlusunda ve yol kenarlarında kılmak zorunda kalan cemaatin yararlanabilmesi için şehir merkezindeki 3 camide bin 250 adet seccade dağıtımına başlandı.

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, yaptığı açıklamada, şehir merkezindeki İskele, İsmailağa ve Ali Molla camilerinde bin 250 adet seccade dağıttıklarını belirterek; “Özellikle Cuma günleri yoğunluk nedeniyle vatandaşlarımız avluda ve yaya yolu üzerinde kartonlar üzerinde namazlarını eda etmek zorunda kalıyorlardı. Daha önce dağıtılan seccadelerin ellerinde kalmadığını belirten din görevlilerimizin de talebiyle bin 250 adet bu camilerimiz için özel seccade yaptırdık. Güneşten ve yağmurdan etkilenmeyen seccadelerimizi bugün itibariyle cami imamlarımıza teslim ettik” dedi.

HALEP İÇİN KERMESE KATILDI

Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Kdz.Ereğli Belediyesinin de katkılarıyla Kdz.Ereğli Ümmet Platformu tarafından Halep’e yardım amacıyla Yaşlılar Gençler Evinde düzenlenen kermese katıldı.

Başkan Uysal, belediye başkan yardımcıları ile birlikte katıldığı kermeste Platform üyelerine duyarlılıkları nedeniyle teşekkür etti.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

6 gün 20 saat 41 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
6 saat 53 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 18 saat 54 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 9 saat 47 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 14 saat 22 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
1 gün 15 saat 21 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
4 gün 20 saat 15 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
3 gün 17 saat 48 dakika önce KAZA ; 2 YARALI
2 gün 4 saat 59 dakika önce EREĞLİ'DEKİ OLAYDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
4 gün 18 saat 59 dakika önce GÖKTEPE KAVŞAĞINDA KAZA !