Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

CAMİLERE BİN 250 SECCADE DAĞITILDI!.

CAMÄ°LERE BÄ°N 250 SECCADE DAÄžITILDI!.

Cuma günleri merkez camilerde yaşanan yoğunluk nedeniyle avluda namaz kılan vatandaşlara Kdz.Ereğli Belediyesi tarafından bin 250 adet seccade dağıtıldı.

Kdz.Ereğli Belediyesi, Cuma günleri yoğunluktan dolayı yer bulamadığı için Cuma Namazını cami avlusunda ve yol kenarlarında kılmak zorunda kalan cemaatin yararlanabilmesi için şehir merkezindeki 3 camide bin 250 adet seccade dağıtımına başlandı.

Kdz.EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, yaptığı açıklamada, ÅŸehir merkezindeki Ä°skele, Ä°smailaÄŸa ve Ali Molla camilerinde bin 250 adet seccade dağıttıklarını belirterek; “Özellikle Cuma günleri yoÄŸunluk nedeniyle vatandaÅŸlarımız avluda ve  yaya yolu üzerinde kartonlar üzerinde namazlarını eda etmek zorunda kalıyorlardı. Daha önce dağıtılan seccadelerin ellerinde kalmadığını belirten din görevlilerimizin de talebiyle bin 250 adet bu camilerimiz için özel seccade yaptırdık. GüneÅŸten ve yaÄŸmurdan etkilenmeyen seccadelerimizi bugün itibariyle cami imamlarımıza teslim ettik” dedi.

HALEP İÇİN KERMESE KATILDI

Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, Kdz.EreÄŸli Belediyesinin de katkılarıyla Kdz.EreÄŸli Ãœmmet Platformu tarafından Halep’e yardım amacıyla YaÅŸlılar Gençler Evinde düzenlenen kermese katıldı.

BaÅŸkan Uysal, belediye baÅŸkan yardımcıları ile birlikte katıldığı kermeste Platform üyelerine duyarlılıkları nedeniyle teÅŸekkür etti. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo