Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

CAMİLER VE MEZARLIKLAR RAMAZAN AYINA HAZIR

CAMÄ°LER VE MEZARLIKLAR RAMAZAN AYINA HAZIR

Kdz. EreÄŸli Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğüne baÄŸlı ekipler yaklaÅŸan Ramazan ayı öncesi mezarlık ve camilerdeki çalışmalarını yoÄŸunlaÅŸtırdı. 

Karadeniz EreÄŸli Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü’nün sorumluluk sahasında bulunan 57 mezarlık alanında çalışmalarını sürdüren ekipler, aynı anda ilçenin sorumluluk sahası içinde yer alan 100 camiinin yaklaşık 60’ında çalışmalarını tamamladı.

Çalışmaların aralıksız sürdürüldüğünü belirten müdürlük yetkilileri, EreÄŸli’nin en büyük iki mezarlığı olan ÅŸehir ve Kestaneci Mahallesi mezarlıklarındaki tırpan ve temizlik çalışmalarının tamamlandığını belirterek, Ramazan ayının baÅŸlangıcına kadar tüm mahalle mezarlıkları ile sorumluluk sahasında bulunan camii temizliklerinin bitirileceÄŸini bildirildi.

Öte yandan Mezarlıklar Müdürlüğü bünyesinde bulunan Cenaze Hizmetleri Birimi’nin de, taziye yemekleri ve cenaze defin iÅŸlemlerinin ücretsiz olarak gerçekleÅŸtirdiÄŸi vurgulandı.

Ekipler ayrıca ÅŸehit ve gazilere ait olan ve çeÅŸitli mezarlıklarda bulunan kabirlerin, 10 günde bir çiçeklendirme, ot temizliÄŸi, sulama ve çevre temizliÄŸi gibi bakım hizmetlerini de sürdürüyor. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo