Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

“AK PARTİ’Yİ İKTİDARDAN DÜŞÜRDÜK”

“AK PARTÄ°’YÄ° Ä°KTÄ°DARDAN DÜŞÜRDÃœK”

Resmi olmayan sonuçlara göre, CHP’den Zonguldak milletvekili seçilen Åžerafettin Turpcu, "Oyumuzu arttıramadık ama büyük bir iÅŸ baÅŸardık, AK Parti’yi iktidardan düşürdük" dedi.

Turpcu, partisinin EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanlığı’nı ziyaretinde yaptığı konuÅŸmasında, Zonguldak il genelinde yüzde 45 seviyesinde bekledikleri oyun yüzde 39 olarak çıktığını söyledi.

"Ä°ktidara güle güle" diyen Turpcu, "Oyumuzu arttıramadık ama büyük bir iÅŸ baÅŸardık, AK Parti’yi iktidardan düşürdük. Bunun tadını zevkini çıkartalım, moralimizi bozmayalım. Koalisyona her ÅŸekilde açık olamayız. Türkiye’nin başını belaya sokan, içeride gerginliÄŸe sokan çizgi ile biz koalisyon yapamayız. Bu çizgi nasıl ayrışır bunu bilemeyiz ama bu çizgi Türkiye’nin içeride ve dışarıda başını belaya sokan bir çizgidir" diye konuÅŸtu.

"Bugün kaç milyon Suriyeli’nin Türkiye’de olduÄŸu onlara kaç milyon dolar para harcandığı belli deÄŸildir" diyen Turpcu, "Biz emeklilerimize, iÅŸsizlerimize, asgari ücretlilerimize sözler verdik. Biz hangi hükümette yer alırsak alalım, emeklilerimize verdiÄŸimiz  söz var, onların boynunu bükük bırakmayacağız. Ä°nÅŸallah ilk bayrama yetiÅŸir hükümet. Artık bu bir yola girmiÅŸtir. Vaatlerimiz sözlerimiz var" ifadelerin eyer verdi.

Turpcu’ya ziyaretinde, Resmi olmayan sonuçlara göre, CHP’den Zonguldak milletvekili seçilen Ãœnal DemirtaÅŸ’da eÅŸlik etti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo