Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Çam ve Yeni Yönetim göreve başladı!.

Çam ve Yeni Yönetim göreve başladı!.

Alaplı Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifinin geçen hafta yapılan olağan üstü genel kurulunda başkan seçilen Kemal Çam ve yönetimi görevi resmen devraldı.
Alaplı Şoförler ve Otomobilciler Odasından kalabalık bir grupla Esnaf Kefalet Kooperatifinin bulunduğu iş merkezine giden Kemal Çam ve yönetimi adeta gövde gösterisi yaptı.
Devir Teslim töreni öncesi açıklamalar yapan Esnaf Kefalet ve Kredi Kooparatifleri 32. Bölge BirliÄŸi BaÅŸkanı Mehmet Azman, Alaplı Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifinin kooperatificilik olarak dip noktada olduÄŸunu ifade ederek yeni yönetimle birlikte bor çok sorunun geride kalacağına inandıklarını ve yeni yonetimin baÅŸarılı bir ÅŸekilde Alaplı’da hizmet vereceÄŸine inandıklarını söyledi.
Alaplı Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi BaÅŸkanı Kemal Çam’da Alaplı’da ki tüm esnafların sorunlarını çözmek için var güçleriyle çalışacaklarını kaydederek Alaplı Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifini en iyi seviyeye getireceklerini söyledi.
Alaplı Esnaf Kefalet Kredi Kooparatifi önceki BaÅŸkanı Ekrem Keskin ise yaptığı konuÅŸmada 29 yıl boyunca Alaplı esnafına hizmet verdiklerini, 14 yıl boyuncada Esnaf Kefalet Kooperatifinde hizmet verdiÄŸini ifade ederek bu süreçte kirdigim, uzdugum esnaf arkadaÅŸlarım varsa hepsinin affına siginiyorum dedi. Seçimlerin kavgasız gürültüsüz geçtiÄŸi için Kemal Çam’a teÅŸekkür eden eski BaÅŸkan Ekrem Keskin herkese hakkını helal ettiÄŸini söyledi.

(Haber Merkezi )

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo