Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Başkan Tekin’e ziyaret

BaÅŸkan Tekin’e ziyaret

Kdz. EreÄŸli Ä°zmirlioÄŸlu Huzurevi sakinleri, 18-24 Mart YaÅŸlılar Haftası nedeniyle Alaplı Belediye BaÅŸkanı Nuri Tekin’i ziyaret ederek, bir buket çiçek takdim ettiler.

Ä°zmirlioÄŸlu Huzurevi Müdürü Zeynep Yüksel Ãœnal’ın refakatinde Belediye BaÅŸkanı Nuri Tekin’i ziyaret eden Huzurevi sakinleri, BaÅŸkan Tekin ile bir süre sohbet ettiler. Huzurevi Müdürü Zeynep Yüksel Ãœnal, her yıl olduÄŸu gibi bu yıl da YaÅŸlılar Haftası nedeniyle ziyaretlerde bulunduklarını belirterek, BaÅŸkan Tekin’e yaÅŸlılara saÄŸladığı kolaylıklar ve kurum faaliyetlerine desteklerinden dolayı teÅŸekkür etti. Müdür Zeynep Yüksel Ãœnal, Alaplı Belediye BaÅŸkanı Nuri Tekin’i ilçeye hizmetlerinden dolayı da kutlayarak, “Alaplı’da büyük deÄŸiÅŸimler var. Ä°lçe her geçen gün güzelleÅŸiyor. Bu baÅŸarılı çalışmalarınızdan dolayı sizleri kutluyorum. “ dedi.

Alaplı Belediye BaÅŸkanı Nuri Tekin de, ziyaretten duyduÄŸu memnuniyeti dile getirerek, Huzurevi Müdürü ve sakinlerine teÅŸekkür etti. Kendisinin de eÅŸiyle birlikte en yakın zamanda Huzurevi’ni ziyaret edeceÄŸini ifade eden BaÅŸkan Tekin, “YaÅŸlılarımız, hepimizin baÅŸtacı.  Onların yanında olmak, onlara yardımcı olmak , sevgimizi, saygımızı onlarla paylaÅŸmak hepimizin görevi. Çünkü, hepimiz Allah ömür verdiÄŸi sürece yaÅŸamımızın o sürecini göreceÄŸiz. YaÅŸlılarımızın bugünkü beklentileriyle, gelecekte bizler de karşılaÅŸacağız. Biz nasıl bir yaÅŸlılık hayal ediyorsak, bugün yaÅŸlılarımıza bu hayalimizin karşılığını vermeliyiz. Onların hayat tecrübelerinden yararlanarak, topluma daha faydalı olmanın yollarını aramalıyız. “ dedi.

(Haber Merkezi )

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo