Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

’Çalışma Hayatında Milli Seferberlik’programı

’Çalışma Hayatında Milli Seferberlik’programı

Türkiye Ä°ÅŸ Kurumu (Ä°ÅžKUR) Genel Müdür Vekili Mehmet Ali Özkan, bu yıl iÅŸ verenlerden ilave eleman almalarını ve iÅŸlerini geniÅŸletmelerini beklediklerini belirtti.Özkan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı bürokratlarıyla kentteki ticaret, sanayi, esnaf ve sanatkarlar odalarının temsilcileri, işçiler ve iÅŸverenlerle bir araya geldi.Mehmet Ali Özkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan’ın milli seferberlik çaÄŸrısı üzerine, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet MüezzinoÄŸlu’nun Konya’dan kamuoyuna duyurduÄŸu "Çalışma Hayatında Milli Seferberlik" programı kapsamında kentte geldiÄŸini söyledi. 

Ãœlkenin, 15 Temmuz’da yaÅŸanan hain saldırılar, terör ve yakın coÄŸrafyada yaÅŸanan olaylar nedeniyle olumsuz etkiler yaÅŸadığını anlatan Özkan, şöyle konuÅŸtu:

"Sayın CumhurbaÅŸkanımız ÅŸubat ayı itibarıyla istihdam seferberliÄŸi adı altında milli seferberliÄŸi geniÅŸletti. Biz de istihdamın göbeÄŸinde olan bir kurum olarak yine alandayız. Bu kapsamda bugün yeni istihdam paketinin tanıtılması, önemini ve detaylarıyla paylaÅŸabilmek adına buradayız. Burada arzu ettiÄŸimiz ÅŸey ÅŸu. Bu yıl bütün iÅŸverenlerimizden ilave eleman almalarını ve iÅŸlerini geniÅŸletmelerini bekliyoruz. ’Ä°ÅŸ gücü maliyetlerinin yüksek olduÄŸu’ ÅŸeklinde bir çekince var.  Sayın CumhurbaÅŸkanımız, ’Bu yıl için yıl sonuna kadar devlet olarak elimizi her zaman taşın altına koyduk ama daha fazla koyacağız. Devlet tarafından alınan yükümlülükleri, bu vergi ve sigorta yükümlülükleri, bunları iÅŸverenimiz adına biz karşılayacağız.’ dedi. Bizler de beklentileri almaya ve bunları cevaplamaya geldik."

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo