Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÇAKIR’DAN BİR MÜJDE DAHA...

ÇAKIR’DAN BÄ°R MÃœJDE DAHA...

Kdz. EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı M. Fatih Çakır, EreÄŸli’ye yapılacak olan Gençlik Merkezi’nin ardından Kdz. EreÄŸli Beyçayır stadı içinde bir müjde verdi.

Çakır, stadın sentetik çim saha yapılması için bugün 320 Bin TL’ye yer teslimin yapıldığını belirterek, “Stadımıza yapılacak olan çim saha 60 gün içinde bitecek. Åžimdiden EreÄŸli’mize ve spor camiamıza hayırlı olsun” dedi.

320 TLYE Ä°HALE EDÄ°LDÄ°

Çakır konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Beyçayırı Stadı’nın sentetik çim yapılması için AÄŸustos ayında 577 Bin 198 TL+KDV ödenek ayırdığı hatırlatarak, yapılan ihale sonucu Erdem Ä°nÅŸaat isimli firmanın 320 Bin TL’ye ihaleyi aldığını ve Kdz. EreÄŸli Ä°lçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün yer teslimini yaptığını kaydetti.

 

BÖLGE MİLLETVEKİLLERİNE TEŞEKKÜR

 Kdz. EreÄŸli Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile yüklenici firma arasındaki sözleÅŸmeye de dikkat çeken Çakır ÅŸunları söyledi:

“Çimleri uzun yıllardır kullanılmaz halde olan EreÄŸli Beyçayır Stadı durumunu ortadaydı. Gençlik ve Spor Bakanlığa baÄŸlı Spor Toto TeÅŸkilat BaÅŸkanlığı’ndan sahanın sentetik çim olması için 577 Bin 198 TL+KDV (KDV dahil 700.000,00 TL) ödenek ayrılmıştı. Tahsis edilen ödeneÄŸin kullanılabilmesi için 28 AÄŸustos 2015 günü Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile Spor Toto TeÅŸkilat BaÅŸkanlığı arasında sözleÅŸme imzalandı. Bugünde bu süreci tamamlanmanın mutluluÄŸu içindeyiz.

AK Parti Zonguldak Milletvekillerimiz Hüseyin Özbakır, Faruk ÇaturoÄŸlu, Özcan Ulupınar, AK Parti Zonguldak Ä°l BaÅŸkan’ımız Zeki Tosun’un ve Gençlik ve Spor Müdürlüğü yetkilerinin gayretleri ile Beyçayır Stadının yer teslimi yapıldı. SözleÅŸme kapsamında yüklenici firma 60 gün içinde çim saha çalışmalarını bitirecek. Sayın Bölge Milletvekillerimize, Gençlik ve Spor Müdürlüğü yetkililerine, emeÄŸi geçen herkese çok teÅŸekkür ediyorum, EreÄŸli’mize, spor kulüplerimize ve spor camiamıza hayırlı uÄŸurlu olsun.” 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Adem yılmaz

25 Kasım 2015 - 16:38

Fatih bey önce bu değişimin gerekliliğine yönelik talepte bulunan Hüseyin Uysal'a, daha sonrada işin başlangıcına 2014 sonunda start veren Ercan Candana teşekkür etmelidir.Gençlik mekezini de kendine maletmeye çalışan fatih bey yer için onay veren başkan ve meclisine bile teşekkür edemeyecek bir siyasetçi portresi çizerek kendine zarar vermektedir.Yani müjdeleri verecek son kişidir..

Yorum Yazın

Canlı Radyo