Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÇAKIR, İHL MÜJDESİNİ VERDİ...

ÇAKIR, İHL MÜJDESİNİ VERDİ...

AK Parti Kdz.EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı M.Fatih Çakır, Öğretmenler gününde EÄŸitim camiasına ve Kdz.EreÄŸli’ye bir müjde daha verdi.

Kdz.EreÄŸli’ye yapılması planlanan 32 derslikli EreÄŸli Ä°mam Hatip Lisesi Binası yapım ihalesi tamamlandı. Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan AK Parti Kdz.EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı M.Fatih Çakır ÅŸunları söyledi:

“Kdz.EreÄŸli ilçemizin daha iyi bir eÄŸitim seviyesine kavuÅŸması için çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. Öncelikle öğrencilerimizin daha iyi ÅŸartlarda eÄŸitim-öğretim alabilmeleri için okullarımızın fiziki ÅŸartlarını yeniliyoruz. Bu kapsamda ilçemize yeni okul binaları kazandırmaya devam ediyoruz.

32 Derslikli EreÄŸli Ä°mam Hatip Lisesi EreÄŸli’mize hayırlı olsun.

32 derslikli olarak ihaleye çıkan EreÄŸli Ä°mam Hatip Lisesi binası yapım ihalesi tamamlandı. SözleÅŸme tarihi itibari ile 500 iÅŸ gününde yeni bina yapımının tamamlanarak eÄŸitim-öğretime açılacaktır. 24 Kasım Öğretmenler günün de böyle bir müjdeyi sizlerle ve eÄŸitim camiası ile paylaÅŸmanın haklı gururunu yaşıyor, bu vesile ile öncelikle tüm öğretmenlerimizin “24 Kasım Öğretmenler günü”nü bir kez daha kutluyorum. 500 iÅŸ gününde tamamlanması öngörülen; 32 Derslikli EreÄŸli Ä°mam Hatip Lisesi ilçemize ve bölgemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Ä°lçemize, yeni bir 32 derslikli EreÄŸli Ä°mam Hatip Lisesi binasının kazandırılmasında emeÄŸi geçen baÅŸta; Zonguldak Milletvekillerimiz Sayın. Hüseyin Özbakır, Sayın Faruk ÇaturoÄŸlu, Sayın Özcan Ulupınar ’a, Ä°mar ve yol konularında gerekli tüm desteÄŸi saÄŸlayan baÅŸta Kdz.EreÄŸli Belediye BaÅŸkanımız sayın Op.Dr. Hüseyin Uysal ve ekibine, Zonguldak Valimiz sayın Ali Kaban’a, Kdz.EreÄŸli Ä°lçe Kaymakamımız Sayın Nazım MadenoÄŸlu’na, Ä°l ve Ä°lçe Milli EÄŸitim Müdürlerimize ve Özel Ä°dare yetkililerimize bir kez daha teÅŸekkür ediyoruz. 32 Derslikli EreÄŸli Ä°mam Hatip Lisesi EreÄŸli’mize hayırlı olsun.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo