Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Helal sana başkan!

Helal sana baÅŸkan!

KOZLU

Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde, ÅŸehit ailesinin evlenen çocuÄŸuna makam aracını tahsis eden ilçe Belediye BaÅŸkanı Kerim Yılmaz’ın, çiftin makam ÅŸoförlüğü de yaptığı bildirildi.
Edinilen bilgiye göre, Åžehit Aileleri DerneÄŸi BaÅŸkanı Mustafa Yorulmaz’ın torunu Mesut Yorulmaz ile Dilek Kapan dünya evine girdi. Kozlu Belediye BaÅŸkanı Kerim Yılmaz, ÅŸehit ailelerine destek için makam aracını gelin ve damada tahsis etti. Åžoför koltuÄŸuna geçen BaÅŸkan Yılmaz, damat Yunus Yorulmaz’ı evinden aldı. Düğün sahipleri ve mahalle halkı ile kız evine giden Yılmaz, gelini almaya damat ile beraber girdi. Davul zurna eÅŸliÄŸinde gelin kız evinden alınarak, konvoy halinde düğün salonuna geçildi.
Yılmaz, şehit ailelerine düğünlerinde destek vermek, yanlarında olmak için böyle bir proje düzenlendiklerini ifade ederek şöyle dedi:
“Belediye olarak böyle bir proje geliÅŸtirdik. BaÅŸkanımızla sohbet esnasında ÅŸehit yakınlarına özel olarak evlenecek veya sünnet yapacak ÅŸehit yakını var mı, ben böyle bir ÅŸey düşünüyorum dedim. BaÅŸkan, ’Benim 22 Temmuz’da torunum evlenecek’ dedi. Bugün belediyemizin makam aracı ile birlikte kendim de kullanarak gelin arabası yaptık. SaÄŸ olsun kendisi bizi kırmadı ve kabul etti. Ben burada bütün ÅŸehitlerimizin anısına böyle bir ÅŸey baÅŸlatmak istedik. Bundan sonra da devam edecek. Åžehitlerimiz ve aileleri unutulmamalı, ÅŸehitlerimize Allah gani gani rahmet eylesin, mekanları cennet olsun. Bu anlamda yaptığımız bu etkinliÄŸin anlamlı olduÄŸunu düşünüyorum.”
Åžehit Aileleri DerneÄŸi BaÅŸkanı Mustafa Yorulmaz ise Yılmaz’a teÅŸekkür ederek, “kendisine ne kadar teÅŸekkür etsem azdır. Çünkü kendisi, ’Ben böyle bir proje yaptım. Düğün ve sünnetlerde makam ÅŸoförü olarak devam edeceÄŸim’ dedi. Bizleri çok mutlu etti” dedi.
SÄ°Ä°RT’TE ÅžEHÄ°T DÜŞMÜŞTÃœ
Mesut Yorulmaz’ın amcası Yunus Yorulmaz’ın vatani görevini yaparken 1996 yılı Kasım ayında Siirt’te ÅŸehit olduÄŸu öğrenildi. 


 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo