Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

TERÖRE TEPKİ YÜRÜYÜŞÜ!..

TERÖRE TEPKİ YÜRÜYÜŞÜ!..

Kilimli ilçesine bağlı Çatalağzı beldesinde toplanan yaklaşık 100 kişi, açtıkları Türk bayrağıyla yürüyerek son dönemde artan terör olaylarını protesto etti.

Belde merkezindeki parkta toplanan grup, "Kahrolsun PKK", "Her ÅŸey vatan için" ve "Åžehitler ölmez vatan bölünmez" ÅŸeklinde slogan attı. 

ÇatalaÄŸzı Belde Belediye BaÅŸkanı Adnan Akgün, yaptığı konuÅŸmada, artan terör eylemlerini protesto etmek için toplandıklarını belirterek, "Protesto eylemine gelen herkese teÅŸekkür ediyorum. Türkiye’nin kanayan yarası için kamuoyu oluÅŸturmaya çalışıyoruz. Åžehit yakınlarının acıların paylaÅŸmak için toplandık" dedi. 

 Åžehit Aileleri Sosyal YardımlaÅŸma ve Dayanışma DerneÄŸi Zonguldak Åžube BaÅŸkanı Mustafa Yorulmaz da Türkiye’de son aylarda terör olaylarının arttığını vurgulayarak, "Halkımızın sessiz kalmasını kınıyorum. 20 yaşında çocuklarımızı ÅŸehit verdik. Bende ÅŸehit babası olarak kendimi kınıyorum. Burada kalabalığın fazla olmasını isterdik. Bizim baÅŸka devletimiz yok" ÅŸeklinde konuÅŸtu. 

KonuÅŸmaların ardından grup, Türk bayrağı açarak Åžehitler Anıtı’na kadar yürüdü.

Burada okunan Kur’an-ı Kerim okunmasının ardından grup dağıldı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo