Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

’BU YIL DAHA DİKKATLİYİZ

’BU YIL DAHA DÄ°KKATLÄ°YÄ°Z

Zonguldak’ın EreÄŸli Ä°lçesi’ndeki bazı maÄŸazalarda, okullara ait öğrenci formalarının kalitesiz ve pahalı olduÄŸu iddia ediliyor.

Veliler, yaptıkları açıklamalarda,19 Eylül’de baÅŸlayacak olan 2016-2017 EÄŸitim Öğretim dönemi öncesi çocuklarının okul formalarını hazırlama telaşında olduklarını belirttiler.

Geçtiğimiz yıllarda yaşadıkları sıkıntıyı tekrar yaşamamak için, kaliteli okul formalarını tercih ettiklerini anlatan öğrenci velileri, şöyle dediler:

“GeçtiÄŸimiz dönemlerde, aldığımız ürünün yıl ortasında, beklenenden daha kısa sürede deforme olduÄŸunu gördük. Bunun için bu yıl daha dikkatli davranıyoruz. Ancak, okul formaları satışı yapılan bazı maÄŸazalardaki ürünlerin hem beklenen kaliteden uzak, hem de pahalı olduÄŸunu gözlemliyoruz. Bazılarımız sıkıntıyı bildiÄŸi için kalitesiz ürün almıyoruz. Ne var ki, bilmeyen çok sayıda vatandaşımız bir ÅŸekilde kandırılıyor. Bu konuda yetkili makamların gerekli denetimi yapması gerekir.”

“KALÄ°TEDEN ÖDÃœN VERMÄ°YORUZ”

Konu ile ilgili UsluoÄŸlu Okul Dünyası firması sahibi Fatih Uslu ise sorunla ilgili sadece firması adına konuÅŸabileceÄŸini belirterek, “geleceÄŸin teminatı çocuklarımızın eÄŸitim-öğretim dönemlerinde her konuda gösterilen titizlik gibi, okul formalarında da firma olarak hassas davranıyoruz” dedi.

Formaların satışa sunulması öncesi ülke genelinde ciddi araştırma yaptıklarını anlatan Usla, şunları kaydetti:

“Tercih edilen formaların yapılması için çeÅŸitli illerdeki toptancılarla görüşerek, kaliteden ödün vermeden, müşteriye en uygun maliyetli ürün temin ettik. Bu tavrımız da müşterilerimize son derece olumlu yansıdı. EÄŸitim döneminin baÅŸlamasına bir gün kalmasına raÄŸmen müşterilerimizin gösterdiÄŸi ilgiden son derece memnunuz.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
kim soo young

21 Eylül 2016 - 12:48

çeşitliillerdekitoptancılarla görüşüyolarmış,ne oldu eskişehir,bursa,istanbul,adapazarı bitti de şimdide sırtınızı antepe mi yasladınız..oryada yine peşin diye konuşup 1 yıllık çek verirsiniz.

Yorum Yazın

Canlı Radyo