Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

“BU ŞEHİR KAZANIRSA HERKES KAZANIR”

“BU ÅžEHÄ°R KAZANIRSA HERKES KAZANIR”

Cumartesi günü Temizlik Ä°ÅŸleri Müdürlüğü personeli ile kahvaltı yapan ve saha gezisine çıkan Kdz. EreÄŸli EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, Pazar gününü de, Süleymanlar Mahallesi’nde bulunan Dernek Evleri’ne ayırdı. Buradaki derneklerin BaÅŸkan ve Yönetim Kurulu Ãœyeleri ile kahvaltı yapan BaÅŸkan Uysal, 3,5 saat süren sohbet toplantısında da tüm sorulara içtenlikle yanıt verdi.

Kdz. EreÄŸli EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, Pazar günü, Süleymanlar Mahallesi’nde bulunan 19 dernek evinin baÅŸkan ve yönetim kurulu üyeleri ile sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Uysal, Belediye BaÅŸkan Yardımcısı Nazım ErdoÄŸan ve Kültür ve Sosyal Ä°ÅŸler Müdür Vekili Tayfun Özcan’ın da katıldığı kahvaltının ardından dernek baÅŸkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile yaklaşık 3.5 saat süren sohbet toplantısında tüm sorulara içtenlikle yanıt verdi.

 

BU ÅžEHÄ°R KAZANIRSA HERKES KAZANIR

KonuÅŸmasına  “Net hedeflerimizi gerçekleÅŸtirmek adına birlik ve beraberliÄŸe ihtiyacımız var. ” diyerek baÅŸlayan BaÅŸkan Uysal, “Gelecek nesillere ne kadar güzel bir ÅŸehir bırakırsak, onlarda gelecekte o kadar güzel ÅŸehirler kurarlar. Bu ÅŸehir kazanırsa herkes kazanır.” ÅŸeklinde konuÅŸtu.

 

DEDÄ°KODULARA Ä°TÄ°BAR ETMEYÄ°N

Başkan Uysal, dernek evlerinin yıkılacağına yönelik iddialara ilişkin bir soruya verdiği yanıtta, bu tür söylemlerin dedikodudan ibaret olduğunu söyledi.

EreÄŸli’deki en büyük hayallerinden birinin dernekler arasında bir bütünlüğü saÄŸlayarak tüm dernekleri büyük bir mimari yapı ile tek bir çatı altında toplamak olduÄŸunu belirten Uysal, “Böyle bir yapıyı inÅŸa etmeden buradaki kurulu düzeni deÄŸiÅŸtiremeyiz. Buradaki kurulu düzen en iyi ve adaletli ÅŸekilde devam edecek. Bu konuda sizlere de önemli görevler düşüyor. “dedi.

UYSAL’A TEÅžEKKÃœR ETTÄ°LER

Düzenlenen etkinlikte tüm dernek baÅŸkanları adına konuÅŸan Ardahanlılar DerneÄŸi BaÅŸkanı Atanur Işık, yöre derneklerinin yaÅŸadığı bölgenin kültürünü yaÅŸatmaya çalıştığını belirterek BaÅŸkan Uysal’a desteklerinden ötürü teÅŸekkür etti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo