Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BU HAFTA 8 FİLM VİZYONA GİRİYOR

BU HAFTA 8 FÄ°LM VÄ°ZYONA GÄ°RÄ°YOR

Ugandalı kızın hikayesini anlatan "Queen of Katwe" ile Jennifer Lawrence ve Chris Pratt’in baÅŸrollerini paylaÅŸtığı "Uzay Yolcuları", bu hafta vizyona giriyor.

Türkiye’deki sinema salonlarında bu hafta 3’ü yerli 8 film vizyona girecek.

Morten Tyldum’un yönettiÄŸi ve Jennifer Lawrence, Chris Pratt, Michael Sheen ile Laurence Fishburne’un oynadığı "Uzay Yolcuları" seyirciyle buluÅŸacak.

Bir uzay gemisinde, vaktinden yıllar önce uyanan iki insanın gizemli macerasını ele alan bilim kurgu türündeki filmin konusu şöyle:

"Aurora ve Jim, 120 yıl boyunca uyuyarak dünyadan başka bir gezegene doğru yol aldıkları uzay gemisindeki binlerce yolcudan ikisidir. Uyku kabinleri onları uyanmaları gerekenden 90 yıl önce uyandırınca diğer insanların kaderini değiştirmek zorunda kalacaklardır."

"Queen of Katwe"

Mira Nair’in yönetmenliÄŸini üstlendiÄŸi filmin baÅŸrollerinde Madina Nalwanga, David Oyelowo, Lupita Nyongo ile Martin Kabanza rol alıyor.

Dram türündeki biyografik film, satrançla tanıştıktan sonra hayatı değişen Ugandalı bir kızın hikayesini odağına alıyor.

"American Honey"

Sasha Lane, Shia LaBeouf, Riley Keough ile McCaul Lombardi’nin oynadığı filmin yönetmenliÄŸini Andrea Arnold üstlendi.

Ä°lk kez gösterildiÄŸi 69. Cannes Film Festivali’nden övgüler toplayarak Jüri Özel Ödülü’nü alan "American Honey", yoksulluÄŸu geride bırakarak evden kaçan ve ABD’de ÅŸehir ÅŸehir dolaÅŸarak dergi aboneliÄŸi satan bir grubun peÅŸinde, uzun yolculuÄŸa katılan genç bir kızın hayat hikayesine odaklanıyor. 

"Sebastian Sevgili Dostum"

Thierry Neuvic, Felix Bossuet ve Margaux Chatelier’in baÅŸrollerinde yer aldığı filmin yönetmenliÄŸini Christian Duguay üstlendi.

Macera türündeki film, Cecile Aubry’nin 1965 yılında yayınlanan ünlü romanındaki tanıdık karakterlerin başından geçenleri beyaz perdeye aktarıyor.

"Gölge"

Burak Donay’ın yönetmenliÄŸini yaptığı filmde Yüksel Molla, Funda Dönmez, Åženol Ä°pek ile Deniz Gönen gibi isimler rol alıyor. 

Dram türündeki film, bir gece ciddi bir sinir krizi geçiren genç bir kadının, o günden sonra eşiyle hayatının zorlu bir sürece girmesini konu alıyor.

"Hep Yek 2"

Gökhan Yıkılkan, UlaÅŸ Torun, Gürkan Uygun, Tuna Orhan, Deniz UÄŸur, Ali ÇatalbaÅŸ, Cenk Ertan, Ali Keçeli, ErdaÄŸ Yenel ve Aydemir AkbaÅŸ’ın oyuncu kadrosunda yer aldığı filmin yönetmenliÄŸini Orçun Benli üstleniyor.

Senaryosu Orçun Benli, Bilal Kalyoncu ve Şükrü Üçpınar tarafından kaleme alınan komedi türündeki filmde, karakterlerin maceraları ilk filmin kaldığı yerden devam edecek.

"Felak"

Korku türündeki filmin oyuncu kadrosunda Özlem Durmaz, Banu Çiçek, Yusuf Memiş, Selim İşcan ve Azra Atmaca gibi isimler yer alıyor.

Mehmet Emin ÅžimÅŸek’in yönetmenliÄŸini yaptığı "Felak", metafizik konuları iÅŸliyor.

"Kabakçığın Hayatı"

Claude Barras’ın yönettiÄŸi animasyon türündeki filmin orijinal seslendirmelerini Gaspard Schlatter, Sixtine Murat, Paulin Jaccoud ile Michel Vuillermoz yaptı.

Fransa’nın bu yılki "Yabancı Dilde En Ä°yi Film" Oscarı adayı olan yapım, "Kabakçık" lakaplı 9 yaşındaki bir çocuÄŸun, annesinin ani ölümünden sonra aynı yaÅŸtaki çocukların bulunduÄŸu bir yetimhaneye götürülmesinden sonraki hayatını konu alıyor.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo