Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BU HAFTA 8 FİLM VİZYONA GİRECEK

BU HAFTA 8 FÄ°LM VÄ°ZYONA GÄ°RECEK

Sinema salonlarında bu hafta 3’ü yerli, 8 film vizyona girecek.

YönetmenliÄŸini Deniz Gamze Ergüven’in yaptığı, GüneÅŸ Nezihe Åžensoy, DoÄŸa Zeynep DoÄŸuÅŸlu, Elit Ä°ÅŸcan, TuÄŸba SunguroÄŸlu ve Ä°layda AkdoÄŸan’ın baÅŸrollerinde oynadığı "Mustang" izleyiciyle buluÅŸacak.

Filmde, bir Karadeniz kasabasında büyükanneleriyle yaşayan, büyüme çağındaki 5 yetim kız kardeşin maruz kaldıkları toplum baskısına karşı, kendi yöntemleriyle direnişleri ve özgürlük arayışları anlatılıyor.

Dünya prömiyerini 68. Cannes Film Festivali’nde gerçekleÅŸtiren ve Fransa’nın yabancı dilde Oscar adayı olan film, 21. Saraybosna Film Festivali’nde de "En Ä°yi Film", "En Ä°yi Kadın Oyuncu" ve "Seyirci" ödüllerini kazanmıştı.

"Babalar ve Kızları"

YönetmenliÄŸini, "Umudunu Kaybetme" ve "Yedi YaÅŸam" yapımlarının baÅŸarılı yönetmeni Gabriele Muccino’nun yaptığı filmin baÅŸrollerinde Russell Crowe, Amanda Seyfried, Aaron Paul ve Diane Kruger yer alıyor.

Dram türündeki film, eşinin ölümünden sonra 5 yaşındaki küçük kızına tek başına ebeveynlik yapmaya çalışan ve geçirdiği nöbetler dolayısıyla tüm hayatı değişen bir babanın, kızıyla kurmaya çalıştığı bağın ve yazarlık kariyerindeki inanılmaz değişimin hikayesini anlatıyor.

"Takım: Mahalle Aşkına"

Fırat Tanış, Yağız Can Konyalı, Beyza Åžekerci ve Erkan Kolçak Köstendil’in rol aldığı, "Takım: Mahalle AÅŸkına" gösterime girecek.

YönetmenliÄŸini Emre Åžahin’in yaptığı film, iyinin kötüyle mücadelesini, takım olmayı ve mahalle dayanışmasını, babalarından miras kalan halı sahayı satmak istemeyen iki kardeÅŸin hikayesi üzerinden konu ediniyor.

"Evlenmeden Olmaz"

Yasemin Türkmenli’nin yönettiÄŸi filmde, Cansel Elçin, Özge Özberk, Hakan Eratik ve Gözde Okur baÅŸrolleri paylaşıyor.

 Modern çaÄŸda evlilik baskısı ve korkusu arasında sıkışıp kalmış kızların ve erkeklerin öyküsünü anlatan filmin konusu Ã¶zetle şöyle:

"Zeynep ve Yavuz birbirine çok aşık bir çiftken, Zeynep’in evlilik arzusu, Yavuz’un ise evlilik korkusu yüzünden ayrılırlar. Ancak ikisi de birbirini unutamaz. Ä°ÅŸi sebebiyle bir araÅŸtırma yapmak için ’Evlenmeden Olmaz’ isimli bir çöpçatanlık bürosuna giden Zeynep ve arkadaÅŸları, Adnan denilen tuhaf bir çöpçatanla karşılaşırlar. Adnan, Zeynep’e, Yavuz’u unutturacak birini bulur ancak bulduÄŸu kiÅŸi hepsinin başına beklenmedik iÅŸler açar."

"Son Cadı Avcısı"

BaÅŸrollerinde Vin Diesel ve Elijah Wood’un oynadığı aksiyon türündeki "Son Cadı Avcısı"nın yönetmen koltuÄŸunda Breck Eisner oturuyor.

Senaryosu Cory Goodma, Matt Sazama ve Burk Sharpless tarafından kaleme alınan filmin konusu şöyle:

"13. yy’da bir cadı avcısı olan Kaulder, Kraliçe Cadı’yı öldürmeyi baÅŸarır ancak son anlarında Kraliçe onu ölümsüzlükle lanetler. Bu nedenle karısı ve çocuÄŸundan sonsuza dek ayrılır. Günümüz New York’unda yaÅŸamayı sürdüren Kaulder, aradan geçen yüzyıllar sonrasında, türünün son örneÄŸi olarak kalmıştır. Bu sürede cadılarla savaÅŸmış ve acı çekmiÅŸtir. Ancak geri gelen Kraliçe Cadı Ã¶lümünün intikamını almaya kararlıdır. Ä°kisinin savaşı, aynı zamanda dünyanın geleceÄŸini belirleyecektir ve bu savaÅŸta en büyük yardımcısı diÅŸi bir cadı olacaktır."

"Solace"

Afonso Poyart’ın yönettiÄŸi filmin baÅŸrollerinde Colin Farrell, Anthony Hopkins, Jeffrey Dean Morgan ve Abbie Cornish gibi dünyaca ünlü isimler yer alıyor. 

1995 yapımı gerilim klasiÄŸi "Yedi" filminin devamı olarak görülen film, olaÄŸanüstü güçleri olduÄŸuna inanılan, ancak artık emekliye ayrılmış Dr. John Clancy isimli eski bir analistin, bu güçlerini kullanarak FBI’ın da aradığı bir seri katilin peÅŸine düşmesini konu ediyor.

"Paranormal Activity 5: Hayalet Boyutu"

Genelde sırları vizyona girmeden bir hafta öncesine kadar afiÅŸe edilmeyen "Paranormal Activity" filmlerinin beÅŸincisi "Paranormal Activity 5: Hayalet Boyutu" Fleeges ailesinin yaÅŸadıklarını anlatıyor. 

 Olivia Taylor Dudley, Brit Shaw, Ivy George, Chloe Csengery ile Aiden Lovekamp’ın oynadığı Gregory Plotkin yönetmenliÄŸindeki film, serinin hayranlarına Ã¼Ã§ boyutlu bir macera sunacak.

"Otel Transilvanya 2"

Genndy Tartakovsky’nin yönettiÄŸi animasyon türündeki filmin orjinal seslendirmelerini Adam Sandler, Andy Samberg, Selena Gomez ve Kevin James yaptı.

Filmin ikinci serisinin konusu şöyle:

 "Daha önce insanlara kapısını kapalı tutan Otel Transilvanya, artık insan müşterileri de kabul etmeye baÅŸlamıştır. Birbirinden ürkütücü yaratıklar, insanlarla birlikte yaÅŸamaktadır. Misafirler arasında Dracula’nın yarı insan, yarı vampir torunu Dennis de vardır. Anne babasının yokluÄŸunda çok sevdiÄŸi torunuyla ilgilenen Drak, Dennis’in hiçbir vampirlik belirtisi göstermediÄŸini görür ve ona vampir olmanın gerekliliklerini öğretmeye karar verir."

AA

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo