Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BU HAFTA 7 FİLM VİZYONA GİRECEK!..

BU HAFTA 7 FÄ°LM VÄ°ZYONA GÄ°RECEK!..

Türkiye’deki sinema salonlarında bu hafta 2’si yerli 7 film vizyona girecek.

ÇaÄŸan Irmak’ın yönettiÄŸi ve Demet AkbaÄŸ, Yetkin Dikinciler, Sevil Akı ile Batuhan Begimgil’in oynadığı "Nadide Hayat" isimli film izleyici ile buluÅŸacak.

"Gassal"

Ayhan EroÄŸlu, Nilay Olcay, Alican ÇokoÄŸur ile Mustafa Çelik’in oynadığı "Gassal", korku ve gerilim meraklılarının ilgisini çekmeyi hedefliyor.

"Ma Ma"

Penelope Cruz’un, baÅŸrollerini Ä°spanyol sinemasının ünlü isimleri Luis Tosar ve Etxeandia’yla paylaÅŸtığı Ma Ma’nın yönetmen koltuÄŸunda, "Kutup Çizgisi Aşıkları" ve "Sex and Lucia" filmlerinden adını duyuran Julio Medem oturuyor.

Romantik filmlerin unutulmaz aktrisi Julie Delpy, "Lolo" adlı filmde hem yönetmen, hem senarist, hem de baÅŸrol oyuncusu olarak izleyicinin karşısına Ã§Ä±kacak. BaÅŸarılı oyuncu Julie Delpy’e baÅŸrolde Dany Boon, Vincent Lacoste ile Karin Viard eÅŸlik ediyor.

"Mutlu Yıllar"

Alan Arkın, John Goodman, Ed Helms ile Diane Keaton’un baÅŸrollerinde oynadığı "Mutlu Yıllar", komedi meraklılarının ilgisini çekmeye aday.

Bir Noel komedisi olan Mutlu Yıllar’ın yönetmen koltuÄŸunda Jessie Nelson oturuyor. Filmin senaryou ise Steven Rogers’a ait.

"Kahin’in Kızı"

YönetmenliÄŸini Kenneth Kainz’ın yaptığı "Kahin’in Kızı", fantastik bir dünyada yaÅŸayan, annesi gibi baktığı kiÅŸilerin ruhlarını gören Dina’nın hikayesini beyazperdeye taşıyor.

Aksiyon türündeki filmin baÅŸrollerinde Allan Hyde, Jakob Oftebro, Roland Moller ve Soren Malling yer alıyor.

"Çılgın Dostlar 4: Korkak Kahraman"

"Çılgın Dostlar"ın devamı niteliÄŸindeki film, "Boog" adındaki, vahÅŸi hayatla ilgisi olmayan bir boz ayının tabiatta yaÅŸama mücadelesini anlatıyor.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo