Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Bu da Karadeniz Ekspresi

Bu da Karadeniz Ekspresi

Ãœniversiteliler, “Kömüre Giden Demiryolu Projesi” kapsamında Karabük’ten Zonguldak’a tren yolculuÄŸu yaptılar.


Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı’nın (BAKKA) baÅŸlattığı “Kömüre Giden Demiryolu Projesi” kapsamında Karabük’ten trene binen 130 üniversite öğrencisi, tren turizmine katkı saÄŸlamak için Zonguldak’a tren yolculuÄŸu yaptı. 
BAKKA, Zonguldak, Bartın ve Karabük’ün mevcut turizm ve kültür deÄŸerlerini tren yollarıyla bütünleÅŸtirmek ve turizm koridoru oluÅŸturulması amacıyla baÅŸlattığı proje kapsamında Karabük Ãœniversitesi’nde öğrenim gören 130 öğrenci Karabük’ten Zonguldak’a tren yolculuÄŸu gerçekleÅŸtirdi. Karabük Ãœniversitesi’nde öğrenim gören öğrenciler, Safran Kamp DoÄŸa Sporları DerneÄŸi’nin de katkılarıyla sabah 07.30’da hareket eden trene binerek Zonguldak’a yolculuk yaptılar. Güzergah boyunca Karabük ve Zonguldak’ın doÄŸal güzelliklerini de seyretme fırsatı bulan öğrencileri, Zonguldak Tren Garı’nda BAKKA temsilcileri karşıladı.
Karabük’ten yola çıkan trende üç saatlik yolculuk süresince birbirleriyle sohbet imkanı bulan öğrenciler, yeniden tren yolculuÄŸu yapmak istediklerini belirttiler.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
şaşkın1
gülücük0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo