Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

Futsal Şampiyonası

Futsal Şampiyonası

Okullararası Futsal Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye şampiyonları ödüllerini aldı


Okullararası Futsal Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye’yi İsrail’de temsil edecek olan takımlar final müsabakalarıyla belli oldu. 
14-18 Şubat 2018 tarihleri arasında Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde gerçekleştirilen Okullararası Futsal Türkiye Şampiyonası’nın finali Site Spor Salonu’nda tamamlandı. Şampiyonaya toplamda 16 takım katıldı. Şampiyonanın kapanış programına Zonguldak Valisi Ahmet Çınar’ın yanı sıra protokol üyeleri ve sporseverler katıldı.
4 gün süren müsabakalar sonucunda kızlar takımında Kocaeli Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi ile erkekler takımında Antalya Kepez Atatürk Anadolu Lisesi Türkiye Şampiyonu oldular. Şampiyon takımlara ödüllerini Zonguldak Valisi Ahmet Çınar verdi.
Şampiyona hatıra fotoğrafının çektirilmesi ile sona erdi. 13-21 Mart 2018 Tarihleri arasında İsrail’in Ramat-Gan kentinde yapılacak olan ISF Dünya Okul Sporları Futsal Şampiyonasında 16 Ülkeden 26 Kız ve Erkek takımı Dünya Şampiyonluğu için yarışacak. 12-18 Şubat 2018 tarihinde yapılan okullar arası Türkiye Futsal Şampiyonası’nın şampiyon iki takımı da Türkiye’yi İsrail’de temsil edecek.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo