Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

UYSAL’DAN BASIN TOPLANTISI

UYSAL’DAN BASIN TOPLANTISI

 

İşte o toplantıda verilmek istenen bazı mesajların satır başları.

EREÄžLÄ° HALKINA: Ben asla EreÄŸli halkına yalan söylemeyeceÄŸim. DoÄŸruları anlatacağım. Bu birlik ve beraberlik devam edecek, bu birlik beraberliÄŸi al aÅŸağıya etmek isteyenler, EreÄŸli’yi karıştırmak isteyenler kimse bu birlikteliÄŸi bozamayacak bunu bilsinler. Biz bu arkadaÅŸlar ile el birliÄŸi ile onların hepsini yeneceÄŸiz. Bu fikirde olan bu zihniyette olan EreÄŸli’nin birlik ve beraberliÄŸine zarar vermek isteyen Kdz. EreÄŸli’yi kavga ÅŸehri yapmak isteyenler birliÄŸini bütünlüğüne zarar vermek isteyenlerin hepsini bu toplum yener, bizler bunları yeneceÄŸiz”

ETSO BAÅžKANI’NA:  Bir oda baÅŸkanı çağırıldığı toplantıya ya kendi gelir yada gelmez. Temsilci göndermez. Mektup veriyor, bu mektup sızıyor. Oda BaÅŸkanı olarak Meclis BaÅŸkanı beni temsil edemez diyor. Demek ki EreÄŸli Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) içinde bir kavga var. Sayın Faruk Yazıcı saygın bir iÅŸadamıdır ve TSO’nun meclis baÅŸkanıdır.

KARIÅžIKLIK ÇIKARTMAK Ä°STEYENLERE: Karadeniz EreÄŸli’yi kimsenin karıştırmasına izin vermeyeceÄŸiz. Bu birlikteliÄŸi bozmaya kimsenin gücü yetmeyecek. Geçen yaptığımız oda baÅŸkanları toplantısı birlik ve beraberliÄŸin, EreÄŸli için ortak hareket etmenin resmidir. Bu resim daha da büyüyecek.

EREÄžLÄ°’NÄ°N ESKÄ°LERÄ°NE: Yıllardır hep kavga kavga. Eski alışkanlıklarını hala sürdürüyorlar. KiÅŸisel kavgaları bizi ilgilendirmez. Bu kavgalarına EreÄŸli’yi katmasınlar.

EREÄžLÄ°’NÄ°N MAHALLLERÄ°NE: Mahalle gezilerinde gördük ki, mahallelere doÄŸru dürüst hizmet yapılmamış. Alt yapı sorunu, yol, duvar gibi birçok sorunu var. Biz bunları çözmeye baÅŸladık.

FESTÄ°VAL OLACAK MI?: Festival olacak adı da Osmanlı ÇileÄŸi Kültür ve Sanat Festivali. Belki bu yıl 3 gün olacak ama Kent Meydanı bittiÄŸi zaman bu süreyi uzatabiliriz. Ä°lçeye gelen insanların gezip dinlenebileceÄŸi yerler olduÄŸu zaman daha uzun yapacağız. Bunu yıl içine yayacağız. 3 güne sığacak festivallere, açıkçası karşıyım. ÖrneÄŸin, Türkiye’deki ressamlarımız 10 günlüğüne gelecekler, Çınaraltı’na gidip EreÄŸli’mizin resimlerini çizecekler. Yani 12 ay, dolu dolu yaÅŸayan bir EreÄŸli hayalimiz var.”

CANDAN KARÅžITLARINA: Ercan Candan’ın, ’vatan haini olarak gösteriliyor. Vekilimiz EreÄŸli’ye ne yaptı da vatan haini oldu? Okul yaptırmak, vergi dairesi yapımı, hükümet konağı yapılması için uÄŸraÅŸması, 50 yıllık su sorununu göletler ile çözmesi buna benzer 14 tane okul yaptırması mı? Bunların neresi vatan hainliÄŸi? Milletvekilimiz Ercan Candan ile uyum içinde çalışıyoruz. O Ankara’dan ben buradan sorunları bir bir çözüyoruz.

KAMPÃœS SORUSUNA: EreÄŸli’nin üniversite kampusu olması için en uygun yer, eski Devlet Hastanesi’nin olduÄŸu arazidir. Biz belediye olarak bu alanı tahsis ettik. Rektör bile, ’Bize deniz kenarından bir yer bulun’ derken burasını tarif etmiÅŸtir.

UYSAL’DAN BASIN TOPLANTISI

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo