13 o C Kdz. Ereğli

’BU BİR KİŞİNİN YAPACAĞI BİR İŞ DEĞİL’

Gündem 8 yıl 3 ay 11 gün 15 saat 43 dakika önce 1612

Haberi Paylaşın

Zonguldak’ta kaçırmaya çalıştığı kadın tarafından öldürüldüğü iddia edilen Mustafa Özdemir’in babası Birol Özdemir, oğlunun bir başkası tarafından öldürüldüğünü, zanlının da suçu kabul ettiğini öne sürdü.

Özdemir, gazetecilere yaptığı açıklamada, İstanbul’da servis şoförlüğü yaptığını ve oğlunun eşi ve iki çocuğunu bırakmasının ardından iki ay önce Deniz S. ile yaşamaya başladığını iddia etti.

Zanlı Deniz S’nin Zonguldak’a döndükten sonra ailesinin oğlunu tehdit ettiğini öne süren Özdemir, cinayetin bir kişi tarafından işlendiğine inanmadığını belirterek, "Oğlumun vücudunda 25 bıçak izi var deniliyor. Bu bir kişinin yapacağı bir iş değil. Bu olay da kadının ağabeylerinin ve babasının da parmağı var. Deniz S’ye ’gelinimiz’ diyoruz. Bizim gelinimiz bıçak atamaz çünkü oğlumu seviyordu. Oğlumu öldürenler kimse ortaya çıkacak. Suçluların bulunup cezalandırılmasını istiyoruz."

Bu arada Mustafa Özdemir’in eşi Songül Özdemir, kocasının mezarını çocuklarıyla ziyaret etti. Eşinin mezarında sinir krizi geçiren kadını, yakınları sakinleştirdi.

Karaelmas Mahallesi Fındıksuyu Sokak’ta 15 Ocak’ta, kendisini zorla İstanbul’a götürmek istediğini iddia ettiği Mustafa Özdemir’i vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayarak öldürdüğü ileri sürülen Deniz S, polis merkezine teslim olmuştu. Deniz S, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanmıştı.

EN ÇOK OKUNAN

2 gün 16 saat 12 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 17 saat 24 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 11 saat 29 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
4 gün 8 saat 42 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
3 gün 11 saat 3 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
2 gün 5 saat 18 dakika önce EREĞLİ'DE FECİ KAZA ; AĞIR YARALI !
15 saat 46 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
3 gün 13 saat 25 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !
2 gün 9 saat 34 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
5 gün 14 saat 32 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !