Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

BU ACININ TARİFİ YOK

BU ACININ TARİFİ YOK

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz Ereğli’de, kısa süre önce rahatsızlanarak götürüldüğü hastanede akciğer yetmezliğine bağlı sebepten hayata gözlerini yuman 3 yaşındaki Eymen Barış, dua ve gözyaşları içinde sonsuzluğa uğurlandı.
Karadeniz Ereğli Belediyesi güvenlik personellerinden Cihan Barış’ın tek çocuğu Eymen bebek, bir hafta önce mide rahatsızlığı nedeniyle hastaneye götürüldü. Bir takım operasyon geçiren minik bebek, operasyonlara bağlı komplikasyonlar yaşadı. Son olarak akciğer yetmezliği de baş gösteren Eymen Barış, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
EYMEN BEBEK, MELEK OLUP UÇTU
Eymen bebeğin Ereğli Mezarlıklar Müdürlüğü Morgundan alınan cenazesi, öğle namazının kılındığı Doruk Mahallesi Camisi’ne getirildi. Metanetli durmaya çalışan baba Cihan Barış, kendisine iletilen taziyeleri burada kabul etti. Taziyesini iletenler arasında Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ve belediye çalışanları da vardı.
Cenaze namazı ise İnallı Küme Evler kavşağı mevkisindeki Ereğli Belediyesi uhdesindeki mezarlıkta kılınan Eymen Barış, aile yakınlarının gözyaşları arasında toprağa verildi. Burada yaşanan acının tarifi yoktu.
Melek olup uçan yavrumuz Eymen’e Allah’tan rahmet, acı çeken ailesine ise sabır diliyoruz. (Ereğli FM)

 

BU ACININ TARİFİ YOK

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

üzgün26
hayran3
şaşkın1
kızgın1
gülücük0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo