Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BOZKUŞ, BAYRAMI TEBRİK ETTİ

BOZKUÅž, BAYRAMI TEBRÄ°K ETTÄ°

EREÄžLÄ°

Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinde, EreÄŸli FM Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Halil BozkuÅŸ, Müslüman coÄŸrafyası üzerindeki iÅŸ dünyası ve basın camiasının Ramazan Bayramı’nı tebrik ettiÄŸini bildirdi.
BozkuÅŸ, yayınladığı ’kutlama mesajında’, 11 ayın sultanı Ramazan ayını geride bırakmanın huzurunu yaÅŸadığını belirtti.
Ä°drak edilen Ramazan Bayramı’na ise ulaÅŸmanın sevincini duyduÄŸunu ifade eden BozkuÅŸ, şöyle dedi:
“Varlığı ebedi, merhamet ve adaleti ise sonsuz olan Yüce Allah’ın, kendisine dua edenleri geri çevirmediÄŸine inandığımız kutsal bir ayı daha geride bıraktık.
25 Haziran Pazar günü ilk günü kutlanacak Ramazan Bayramı ve sonrasındaki her günün; tıpkı oruç ile geçirdiÄŸimiz günlerdeki paylaÅŸmayı, birbirimizi anlamayı, muhtaç durumdaki Müslümanları görmeyi ve belki de en önemlisi saygı ve sevgiyi, tüm yıl boyunca yaÅŸamayı temenni ediyorum. Dualarınızın Rabbin yüce katına iletilmesine vesile olan bayramınızı, iÅŸ dünyası ve basın camiası olarak kutluyorum.”

                                                                    -KUTLAMA MESAJLARI-

Öte yandan AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Hüseyin Özbakır, Faruk ÇaturoÄŸlu, Özcan Ulupınar, CHP Zonguldak Milletvekilleri Åžerafettin Turpçu, Özcan Ulupınar; EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, Alaplı Belediye BaÅŸkanı Nuri Tekin, Gülüç Belediye BaÅŸkanı Gökhan DemirtaÅŸ, AK Parti EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı Fatih Çakır, EreÄŸli FM Haber Merkezine ulaÅŸan yazılı açıklamalarda, baÅŸta EreÄŸli olmak üzere tüm dünyadaki Müslümanların Ramazan Bayramını kutladıklarını bildirdiler. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo