Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BİZLER ÜVEY EVLAT MIYIZ?

BÄ°ZLER ÃœVEY EVLAT MIYIZ?

Ereğli’de Delihakkı Subaşı güzergâhında çalışan dolmuşcuların eylemi gündemdeki yerini korurken, Durak Başkanı Recep Günaydın, sosyal medya hesabında çok sert açıklama yaptı.


 “Zamanında o durağı ben kurmadım, bu hatlarda 31 araca çalışma iznini'de ben vermedim.!” diyen Günaydın, 4 Kasım’da yaÅŸananları 15 Temmuz darbesine benzetti.

İşte o sözler;

Ören köyü 2011 yılında mahalle oldu 5393 sayılı belediye kanunu ozamanda vardı 2011 yılından beri kaymakamlık 31 aracın hukukunu korumak ve kollamak amacı ile izin vermedi.!

4 Kasım'da gökyüzünden vahiymi geldide 31 aracın hukuku yok sayılıp bu araçlara terörist muamelesi yapılarak canlı yayında 80 milyon Türk milleti gözü önünde darbe yapıldı.!

Hadi belediye kendi mahallesi için bütün ahlaki ve hukuki değerleri ayaklar altına alıp belediye kanununu silah gibi kullandı ve 120 adet halk otobüsünü bize ait sınırlandırılmış hatta 31 araca yazılı tebligat yapmadan gasp etti.!

Sayın kaymakamım sayın valim bize ait 31 aracın hukukunu korumak ve kollamak sizin başlıca görevinizdi 31 aracın hukukunu görsel'de görülen belgedeki gibi bir uygulama yapıp belediye başkanlığına tebligat gönderip siz meclis ve yargı kararı gereği ören mahallasi'ne rotasyon yapabilirsiniz demeniz gerekirdi bunu yapmadınız.!

31 adet delihakkı subaşı aracınada siz mevcut komisyon ve mahkeme kararları ve kazanılmış muttesep haklarınız gereği çalışmaya aynen devam edin diyebilirdiniz ama demeyip bizlerin belediye karşısında savunmasız bırakıp 30 yıllık emeğimizi haksız ve hukuksuz olarak belediyenin gasp etmesine yol actınız.!

Kdz. Ereğli belediye başkanlığınin yapmış olduğu haksız ve hukuksuz darbe her ne kadar 31 araca yapılmış gibi görünsede bu darbe bizzat devletin kaymakam'ına,valisine,ve Türk milleti adına karar veren mahkemelere yani,

TÃœRKÄ°YE CUMHURÄ°YETÄ° DEVLETÄ°NE YAPILMIÅž'DIR.!?

An itibari komisyon ve mahkeme kararları belediyece askıya alındı 31 aracın EKMEĞİ çalındı.!

Halk otobüslerinin hakını ve hukukunu belediye arayacak,kaymakam,vali arayacak peki 31 aracın hakkını,hukukunu kim arayacak.?

BÄ°ZLER ÃœVEY EVLATMIYIZ.?

4 Kasım'da Hz.Hüseyin'in,

KERBELÂ'DA yaşadığı yalnızlığı yaşadık çünkü yanımızda siz yoktunuz.!?

4 Kasım hakka,hukuka yapılmış bir DARBE'DİR.?

Saygılarımla.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün28
kızgın15
gülücük5
şaşkın2
hayran0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
FIRAT YALMAN

11 Åžubat 2020 - 21:45

ÖREN YENİ MAHALLESİ HALKI BAKIMSIZ VE KİRLİ DELİHAKKI BİRLİK MÜNÜBÜSLERİNE BİNMEK ZORUNDA DEĞİL BELEDİYE BU MAHALLEYE HALKI OTOBÜSÜ HİZMETİ VERMEK ZORUNDADIR

Çok komik

07 Kasım 2019 - 22:41

Resmen saçmalamış .

Recep günaydın

06 Kasım 2019 - 00:36

Yenisanayi ören soğanlıyörük Pınarcık aydınlar süleymanbeyler delihakkı subaşı durağı başkanı olarak hiç bir hukuksuz iş yapmadim yapanlarada göz yummadim hemen dava açıp yasal haklarını geri kazandım belediyenin yaptığı hukuksuzluğun altında kalmayacağım en kısa zamanda geri alacağım herkes bunu görecek

Yorum Yazın

Canlı Radyo