Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

BİTKİ ÇAYINDA POŞETLİ ÜRÜNLER TERCİH EDİLMELİ

BİTKİ ÇAYINDA POŞETLİ ÜRÜNLER TERCİH EDİLMELİ

Mutfak Ürünleri ve Margarin Sanayicileri Derneği açıklamasında görüşlerine yer verilen Metin Yurdagül, büyük çay markalarından Doğadan, Lipton ve Martin Bauer Group’un MÜMSAD çatısı altında bir araya geldiğini ve "Güvenli Çünkü Poşetli" sloganıyla ortak bir kampanyaya imza attıklarını belirtti.

Bitki ve meyve çaylarını daha fazla tüketiciye ulaştırmak ve tüketicileri bilgilendirmek için çalışmalar yaptıklarını dile getiren Yurdagül, şunları kaydetti:

"Kampanya kapsamında tüketicilere doğal ve kaliteli bitki ve meyve çayları için poşetli, güvenilir markaların ürünlerini tavsiye ediyoruz. Poşetli bitki ve meyve çaylarının güvenilir ve lezzetli ürünler olduğuna vurgu yapıyoruz. Çünkü bu ürünler el değmeden hijyenik koşullarda paketleniyor, gıda kalite güvence sistemlerine uygun olarak hazırlanıyor ve üretimin her aşamasında analiz ediliyor.

"En temel problem açıkta satılan ürünler"

Yurdagül, MÜMSAD olarak tüketicileri bilinçlendirmek istediklerini ifade ederek, kontrolsüz ve herhangi bir denetimden geçmeyen, açıkta satılan ürünlerin sektördeki en temel problem olduğunu vurguladı. Kampanya doğrultusunda halkı açıkta satılan bitki ve meyve çaylarının sağlık açısından tehlike oluşturabileceği konusunda uyarmayı amaçladıklarını bildiren Yurdagül, şu ifadeleri kullandı:

"Açıkta satılan ürünler, herhangi bir denetim ve bilimsel analizden geçirilmiyor. Kaç yıllık oldukları, ne kadar zamandır açıkta kaldıkları bilinmiyor. Güvenilir firmaların poşetli ürünleri ise üretimin her aşamasında analiz edilerek hijyeni ve doğallığı bir arada sunuyor."

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo