Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Birinci oldu,Vergi dairesinden tebrik geldi

Birinci oldu,Vergi dairesinden tebrik geldi

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde gelir vergisi sıralamasında birinci olan Cilas Åžirketler Grubunu, vergi dairesi müdürü ve personeli ziyaret etti. Zonguldak’ın Devrek Ä°lçesinde faaliyet gösteren Cilas Åžirketler Grubu 2016 yılı vergilendirme döneminde bireys


Zonguldak’ın Devrek ilçesinde gelir vergisi sıralamasında birinci olan Cilas Åžirketler Grubunu, vergi dairesi müdürü ve personeli ziyaret etti. 
Zonguldak’ın Devrek Ä°lçesinde faaliyet gösteren Cilas Åžirketler Grubu 2016 yılı vergilendirme döneminde bireysel gelir vergisi sıralamasında birinci olurken, Devrek Vergi Dairesi Müdürü Murat Topçu ve personeli tarafından ÅŸirkete tebrik ziyaretinde bulunuldu.
Cilas Åžirketler Grubu Yönetim Kurulu 2. BaÅŸkanı ve Ticaret ve Sanayi Odası BaÅŸkanı Ertan Cıvak’ı ziyaret eden Murat Topçu,”Vergi Haftası nedeniyle bölgemizde sıralamaya giren kurumlar vergisi mükelleflerine Gelir Dairesi BaÅŸkanlığı tarafından belirlenen program çerçevesinde Devrek Vergi Dairesi olarak kendilerini hem ziyaret hem de baÅŸarılı çalışmalarından dolayı tebrik etmek için burada bulunmaktayız. Bölgemizde Cilas Åžirketler Grubu baÅŸta olmak üzere birkaç firmada bu kategorinin içinde yer almaktadır Vergisini zamanında ödeyen firmaların başında gelen Cilas’ı kurumum adına tebrik ediyorum. Aslında yurt dışına ihracat yapan bir firma olmasına raÄŸmen Türkiye ekonomisine ve bölge ekonomisine ciddi anlamda katkı saÄŸlayan ve bölge insanına iÅŸ alanında istihdam saÄŸlayan ender firmalardan biri bundan dolayı da ayrıca tebrik ediyorum. Yurt dışına mal satarak yüzlerce bölge insanın ekmek yemesine neden olmaktadır. Gönül ister ki bu tür yatırımcılarımız bölgede çoÄŸalsınlar ve ülke ekonomisine katkı saÄŸlasınlar” dedi.
Devrek Ticaret ve Sanayi Odası BaÅŸkanı ve Cilas Åžirketler Grubu ikinci BaÅŸkanı Ertan Cıvak ise kendisine yapılan tebrik ziyareti ilgili ÅŸunları söyledi,”Öncelikle arkadaÅŸlarımızın nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teÅŸekkürlerimi sunuyorum. Öncelikle firmamın 2016 yılı vergilendirme döneminde bireysel gelir vergisinde dereceye girmesi beni mutlu etti. Bu vesile ile yılın bir gününde hatırlanmamız tabii ki güzel bir duygu hele böyle bir sıralama bizleri oldukça mutlu etti. Eskiden maliye deyince insanlar adeta tabiri caiz ise kaçacak yer ararlardı ÅŸimdi ise tam tersine maliye ekipleri esnafa ve yatırımcılara destek olmak için ellerinden gelen gayreti göstermektedirler. CumhurbaÅŸkanımızın da tüm birimlere talimatı vardır. Özellikle istihdam saÄŸlayan yatırımcıları iÅŸlerini zorlamayın kolaylaÅŸtırın anlamında memleketimizde hiçbir ÅŸey eskisi gibi deÄŸil memur vatandaşın iÅŸini görmek için gerekirse vatandaşın ayağına geliyor” diye konuÅŸtu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo