Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

BİR SEVİNÇ BİR HÜZÜN!.

BİR SEVİNÇ BİR HÜZÜN!.

Bal Ligi 16.hafta mücadelesinde İstanbul deplasmanına konuk olan Kdz. Ereğli Belediyespor, grup lideri Halide Edip Adıvarspor’a 1-0 mağlup olarak, 8 maç aradan sonra yenilgi ile tanıştı. Kadınlar 1. Ligi’nde mücadele eden Karadeniz Ereğli Belediyespor ise Alaplı’da konuk ettiği Eskişehirspor’u, 15-2 mağlup etti.

Geçen haftaki Akçakoca beraberliği ile zirve yarışında yara alan Kdz. Ereğli Belediyespor, 8 maç sonra mağlubiyetle tanıştı. İstanbul deplasmanında grup lideri Halide Edip Adıvar’a konuk olan eflatun beyazlılar, 70.dakikada yediği golle sahadan mağlup ayrıldı.

Bu beraberlikle 28 puanda kalan ve Çarşamba günü Kilimli Belediyespor ile erteleme maçı oynayacak olan Kdz. Ereğli Belediyespor’un 34 puanla lider olan Halide Edip Adıvarspor ile arasındaki puan farkı 6’ya çıktı. Eflatun beyazlılar şimdi erteleme maçını kazanarak puan farkını 3’e indirmenin hesaplarını yapmaya başladı.

KIZLAR FARKLI KAZANDI 15-2

Kdz. Ereğli Belediyespor Bayan Futbol Takımı Alaplı’da konuk ettiği Eskişehirspor’u Ceren (5) Ece (4) Derya (3) Sahra (2) ve Vehbiye’nin golleri ile 15-2 mağlup etti. Eflatun beyazlılar bu galibiyetle puanını 12’ye çıkardı. Kdz. Ereğli Belediyespor 10 Şubat Çarşamba günü erteleme maçında Konak Belediyespor’u konuk edecek.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo