Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

BİR FİNAL GELENEĞİ !.

BİR FİNAL  GELENEĞİ !.

Kdz. Ereğli Final Eğitim Kurumları Kurucusu Recep Vural, “Final de başarı bir gelenektir.” dedi.


Ereğli FM Yayın ve Reklam Müdürü Arzu Tekin’in hazırlayıp sunduğu “Arzu ile Devri Alem” programına konuk olan Kdz. Ereğli Final Eğitim Kurumları Kurucusu Recep Vural, “Final de başarı bir gelenektir.” dedi.

Öğrencileri Tahir Dişbudak’ın Liseye Geçiş Sınavı (LGS)’de Ereğli İlçe birinciliği elde ettiğini, Final okullarının Türkiye genelinde 7 Türkiye birinciliği ile öne çıktığını vurgulayan Vural, “Elde edilen başarı; kurumumuzdaki eğitim kalitesi, anlayışı ve sürdürülebilirliği ile gerçekleşiyor. Bu çalışmanın karşılığı olarak her yıl büyük başarılara imza atan Final Eğitim Kurumları, bu sınavda da ayrıcalığını göstermiştir. Birinciliği elde eden öğrencimizi gayret ve çabalarından dolayı kutluyor, öğrencimizi yetiştiren öğretmenlerimiz ve kurumumuza güvenen velilerini kutluyoruz.” dedi.

EREĞLİ’YE TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ YAKIŞIR

Sınav başarısı anlamında Ereğli’mize Türkiye 1.liğide çok yakışır. Başarı emek demek. Hedefimiz elbette ki, Türkiye 1.si çıkarmak. Kitlesel ve bireysel başarıda yeni hedeflere yol açacağız.” diyen Vural, Pandemi den dolayı yeni bir eğitim modeli ile tanıştık. Etkisi yüz yüze eğitim gibi değil. Öğrencilerimiz bu süreçteki eksiklerini tamamlamak için lütfen takviye alsın. Geçen sene ilkokul 1’e başlayan öğrenci okulu tanımadan 3.sınıfa geldi. Bu durumun sıkıntılarını yaşayacağımız bir sezona başlayacağız. Bunun bilincinde olarak 12 ay süreli eğitim verdiğimiz Anaokul’nun yanında Ortaokul ve Lise de eğitim verirken, sınava da hazırlayan anlayış ile yolumuza devam edeceğiz. Amacı sınav kazanmak olan öğrenci ve velisinin adresi Final Okulları olmalı.” dedi

KAYMAKAM EREĞLİ BİRİNCİSİNİ KABUL ETTİ

Kdz.Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, LGS sınavında Ereğli birincisi olan Final Okulları Öğrencisi Tahir Dişbudak’ı makamında  etti.İlçe Milli Eğitim  Müdürü İsmail Aksoy,  Kdz. Ereğli Final Eğitim Kurumları Kurucusu Recep Vural’ın da hazır bulunduğu ziyarette  Çorumluoğlu, Tahir Dişbudak ve Final okulları ile öğrencinin ailesini kutladı.

 

 

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo