Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

TRAFİĞİ BENMİ KİLİTLİYORUM ?

TRAFİĞİ BENMİ KİLİTLİYORUM ?

İlçe Kaymakamı ilçedeki Trafik sorununa ilişkin soruya yanıt verdi.


Ereğli FM’de yayınlanan “Fikri Kapan ile Burada Konuşalım” programın canlı yayın konuğu Kdz.Ereğli  Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu oldu. Ereğli’de özellikle son bir ayda trafikte ciddi yoğunlaşmanın olduğuna dikkat çeken Çorumluoğlu,  “Ereğli’de Kepez tepesinde kavşak bölgesi ve Devrek Yol Ayrımında sıkıntı yaşıyoruz. Devrek Yol Ayrımında proje yanlıştır, doğrudur demiyorum. Bu saatten sonra yıkılamayacağına göre, nasıl düzeltilebilir ve iyileştirilebilir üzerine çalışmalıyız ve çalışıyoruz. ”dedi.

“Bu sorunu birlikte çözebiliriz.” diyen Çorumluoğlu,” Vatandaşların Trafik konusunda aşırı duyarlı olması lazım. . Ereğli büyüyor. Pazartesi  ve Cuma günleri ciddi bir trafik var. İş Bankası önünde araca kırmızı yanıyor, vatandaş elinde cep telefonu ile oynayarak karşıya geçmeye çalışıyor. Çarşı merkezinde , Un Pazarında yolun göbeğine aracını park edip, dörtlüleri yakıp , “Ne olacak bu trafiğin hali diye isyan ediyor. “ Ben Kaymakamlığa yürüyerek gidip,  geliyorum. Trafiği ben mi tıkıyorum” ifadelerini kullandı.

Çorumluoğlu ayrıca, “Ereğli’de Pat pat kazaları maalesef yine gündemde. Pat pat tarlada çalışmak için icat edilen bir alet. Pat pat’la düğüne gideni burada gördüm. Sonra kaza haberleri geliyor ve üzülüyoruz. İlla ki ceza mı yazılsın.”dedi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
şaşkın2
hayran1
kızgın1
üzgün0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Nazif Çiller

19 Temmuz 2021 - 00:49

Köprülü kavşağa; dal çıkmı yaparsınız, Kepez tarafına hem Elmatepe yönünden hemde Çarşı ve Meydanbaşı yönünden üst köprü ile bağlantı mı kurarsınız bilmiyorum ancak bir an önce bir projeye açmalısınız. Sayın Çorumluoğlu eski halinde bu kadar yoğunluk olmuyordu bilmenizi isterim. Kavşak akıllı da maalesef biz sürücüler de pek akıllı değiliz egolar yolda tavan yapıyor maalesef saygı yok hoş görü yok iki dakikalığına yol vermek yok aksine gaza basıp önce ben demek hissi hepimizde var. O projeyi tasarlayan kadar onaylayanda da kusur vardır. Jet yol ayrımından 17.07.2021 Cumartesi günü yola girdim Kepez Mahallesi istikamitine dönebilmek için 1 saat den fazla biz zamanda trafik de bekledim. Ekenomik zarardan ve zulümden başka bir işe yaramıyor. Trafik görevlileri arkadaşlarımıza da yazık bizlere de yazık.

Nerde Polis

15 Temmuz 2021 - 21:47

Çift sıra parkeden araçlara neden mudahele eden polis yok polis olmalı Polis polis polis

Medeniyet Nerede

14 Temmuz 2021 - 18:19

Trafiğin yoğun saatlerinde çift sıra parkeden araçlara mudahele eden polis ekip yok ...sorumsuzluk yapanın yanına kâr kalıyor

Raif mor

14 Temmuz 2021 - 15:29

Trafigi ben mi tikiyorum ne demek. Dortluyu yakip gidebe cezayi yazin. Cekiciyle cekin. Daha yapici cozum onerileri getirin. Genelde alapli plakali araclar erdemir caddesinde dortlu yakip gezmeye gidiyor. Kardesler firinin onu desen 3 sira araba duruyor yol tek seride dusuyir. Polis neden gorevini icra etmiyor

Bir Vatandaş

14 Temmuz 2021 - 14:04

Devrek yol ayrımına sinyalizasyon yapılması lazım ve göbek küçültülmeli

Yorum Yazın

Canlı Radyo