12 o C Kdz. Ereğli

’BİLİNÇLİ OL BAĞIMLI OLMA’

Gündem 8 yıl 2 ay 1 gün 8 saat 8 dakika önce 2020

Haberi Paylaşın

Alaplı Kasımlı Ortaokulu tarafında bağımlılıkla mücadele kapsamında ’ Bilinçli Ol, Bağımlı Olma’ sloganıyla öğrencilere eğitim semineri verildi.

Okul Rehber Öğretmeni Psikolojik Danışman Burcu Bayar önderliğinde Bülent Ecevit Üniversitesi Hemşirelik Bölümü öğrencilerinin katılımıyla düzenlenen eğitim seminerinde afişler, sloganlar ve görseller ile bağımlılık yapıcı maddelerin zararları, bu maddelerden korunma yolları ve sağlıklı yaşam konusunda tüm öğrenencilere bilgiler verildi. Seminer de ayrıca sigara, alkol, madde, teknoloji bağımlılığını ele alan stantlar kuruldu, 5, 6, 7, 8. sınıflardan görev alan öğrenciler okuldaki diğer öğrencileri bu stantlarda bilgilendirildi. Bu arada Bülent Ecevit Üniversitesi Hemşirelik Bölümü öğrencileri de okulda stant açarak öğrencilere sağlıklı yaşam ve sağlıklı beslenme konusunda bilgiler verdi.

Alaplı Kasımlı Ortaokulu Müdürü Erdal Yılmaz, çalışmayı hazırlayan ve rehberlik eden Psikolojik Danışman Burcu Bayar’a, Bülent Ecevit Üniversitesi Hemşirelik Bölümü öğrencilerine ve çalışmayı okuldaki öğrencilere sunan, stantlarda görev alan öğrencilere emeklerinden dolayı teşekkür etti.

Gündem

ACI HABER

EN ÇOK OKUNAN

6 gün 21 saat 26 dakika önce YİNE GÜLÜÇ YİNE OLAY !
9 saat 56 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
6 gün 23 saat 6 dakika önce "ÇOK PİŞMANIM " DEDİ !
6 gün 8 saat 58 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
2 gün 2 saat 26 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
6 gün 22 saat 27 dakika önce SANİYE SANİYE GÖRÜNTÜLENDİ !
1 gün 5 saat 13 dakika önce GÖKHAN DEMİRTAŞ HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
1 gün 11 saat 8 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
1 gün 4 saat 47 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
7 gün 19 saat 35 dakika önce MESLEĞE HEVESİ VARMIŞ !