Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BEŞİKTAŞ’TA HASRET BİTİYOR

BEŞİKTAÅž’TA HASRET BÄ°TÄ°YOR

BeÅŸiktaÅŸ, Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında 11 Nisan Pazartesi günü yeni stadı Vodafone Arena’da oynayacağı Bursaspor maçıyla bin 66 gün sonra Dolmabahçe’ye dönecek.

BeÅŸiktaÅŸSpor Toto Süper Lig’in 28. haftasında 11 Nisan Pazartesi günü yeni stadı Vodafone Arena’da oynayacağı Bursaspor maçıyla bin 66 gün sonra Dolmabahçe’ye dönecek.

Siyah-beyazlı ekibin Süper Lig’de 11 Mayıs 2013’te oynadığı ve 3-0 kazandığı GençlerbirliÄŸi karşılaÅŸmasıyla veda edilen BJK Ä°nönü Stadı’nın yerine yapılan Vodafone Arena’da, geri sayıma geçildi.

Son çalışmaların yapıldığı yeni stadındaki ilk resmi müsabakasını 11 Nisan Pazartesi günü Bursaspor’la oynayacak BeÅŸiktaÅŸ, bin 66 gün sonra Dolmabahçe’de taraftarının huzuruna çıkacak.

En çok tercih edilen stat Atatürk Olimpiyat

BeÅŸiktaÅŸ’ın iç saha maçları için en çok Atatürk Olimpiyat Stadı’nı tercih etti.

Ä°kitelli’deki statta 39 karşılaÅŸmaya çıkan siyah-beyazlı ekip, son dönemde müsabakalarını oynadığı BaÅŸakÅŸehir Fatih Terim Stadı’nda ise 13 kez ev sahipliÄŸi yaptı.

BeÅŸiktaÅŸ, Ankara’daki Osmanlı Stadı’nda 8, KasımpaÅŸa Recep Tayyip ErdoÄŸan Stadı’nda 4, Konya BüyükÅŸehir Belediyesi ve Yusuf Ziya ÖniÅŸ statlarında ise birer iç saha maçı oynadı.

Fileleri 111 kez havalandırdı, kalesinde 60 gol gördü

Beşiktaş, evinden uzakta oynadığı 66 iç saha maçında 111 kez rakip fileleri havalandırdı, kalesinde 60 gol gördü.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo