Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BELEDİYEYE ÖDÜL

BELEDİYEYE ÖDÜL

EREÄžLÄ°

Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesi Belediyesinin, Mahalli Ä°dareler AraÅŸtırma ve GeliÅŸtirme Merkezi (MÄ°ARGEM) tarafından düzenlenen “Etkin Belediye Proje Yarışması”nda, ’Altyapı ve Çevre ’kategorisinde birincilik ödülü aldığı bildirildi.
EreÄŸli Belediyesi Basın Bürosu’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, EreÄŸli Belediyesi Temizlik Ä°ÅŸleri Müdürlüğü’nün ’Elektrikli ve elektronik atıkların geri dönüşümü, geleceÄŸimizi çöpe atmayalım projesi ödül getirdi. Proje, MÄ°ARGEM tarafından düzenlenen, “Etkin Belediye Proje Yarışması”nda birincilik ödülüne layık görüldü.
Ankara Green Park Otel’de düzenlenen törende ödülü, belediye adına Temizlik Ä°ÅŸleri Müdürü Namık Åžahin aldı.

UYSAL KUTLADI
EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, konuya iliÅŸkin açıklamasında, altyapı ve çevreye öne verdiklerini söyledi. 2015 yılından bu yana elektrikli ve elektronik atıkları ayrı ayrı toplamaya baÅŸladığını hatırlatan Uysal, “proje kapsamında e-atık getirme merkezi ile atık toplama noktaları oluÅŸturduk. VatandaÅŸların adreslerinden e-atıklarını almak için atık toplama aracı hizmete girdi. Okullarda eÄŸitimler vererek ve e-atık toplama yarışmaları düzenleyerek proje üzerinde kısa sürede önemli çalışmalara imza attık. Bu ödül bizler için önemli emeÄŸi geçen personelimizi kutluyorum” dedi.
Bu arada Ereğli Belediyesi e-atık dahil 14 çeşit atığın biriktirileceği Batı Karadeniz de bir ilk olacak olan atık getirme merkezinin kurulması çalışmalarını da sürdürüyor.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo