Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

“BELEDİYEMİZ SEFERBER OLDU“

“BELEDÄ°YEMÄ°Z SEFERBER OLDU“

GeçtiÄŸimiz gün yaÅŸanan sel felaketi sonrası toprak kayması yüzünden çöken KöseaÄŸzı Yolu’nda Kaymakam Nazım MadenoÄŸlu ve teknik ekibiyle birlikte yolda incelemeler yaparak, Kandilli vatandaÅŸlarla görüşen BaÅŸkan Uysal, söz konusu yolun yapım çalışmasına 3-4 gün içinde baÅŸlayacaklarını söyledi.

EREÄžLÄ° BELEDÄ°YESÄ° Ä°MAR YOLU

Söz konusu yolun EreÄŸli-Kandilli yolu olmadığını ancak 40 yıldır yapılmadığı için belediye olarak yolu geniÅŸletip alternatif yol sunduklarını belirten BaÅŸkan Uysal, “Bu yol EreÄŸli Belediyesi’ne baÄŸlı bir imar yolu. Biz bu yolu geniÅŸletip asfaltlayarak vatandaÅŸlarımızın iÅŸini kolaylaÅŸtırdık. 

3-4 GÜN İÇİNDE BAŞLIYORUZ

Kandilli yolunu 5 kilometre kısalttık. Ancak talihsiz bir olay yaÅŸadık. Bu olay sonrası hemen zemin etüdü çalışmalarını tamamladık ve Belediye Fen Ä°ÅŸlerimiz ve teknik ekibimizle birlikte göçen yolda incelemelerde bulunduk. Yol çalışmalarına 3-4 gün içinde baÅŸlıyoruz. Geçici deÄŸil kalıcı çözüm üretiyoruz. Åžu zaman bu zaman açılır dersek yalan olur. 1 ayda sürebilir 3 ayda“ dedi.

BELEDÄ°YEMÄ°Z SEFERBER OLDU

BaÅŸkan Uysal ayrıca EreÄŸli-Kandilli yolunun bölgede yaÅŸanan toprak kayması sonucu kapalı olmasından dolayı Özel Ä°dare Ekiplerinin çalışmalarına belediye olarak makine ve araç desteÄŸi verdiklerini,  belediyenin bu yolun da açılması için tüm imkânlarını seferber ettiklerini bildirdi. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo