13 o C Kdz. Ereğli

BELEDİYE TİCARETİMİZİ ENGELLİYOR !.

Durak Başkanı Recep Günaydın yaşananlar için “Ayak oyunlarını gururuma yediremiyorum “ dedi.

Gündem 4 yıl 3 ay 5 gün 14 saat 55 dakika önce 3072

Haberi Paylaşın

Ereğli’de Delihakkı Subaşı güzergâhına çalışan 31 dolmuşçunun ruhsatlarında yazmasına rağmen Ören Mahallesi’ne girişlerine Kdz.Ereğli Belediyesi tarafından izin verilmeyişinin üzerinden 3 ay geçti. Zonguldak Valiliği 25 Kasım 2019 tarihli kararında “ Hatların iptal edilmesi veya plakaların geri alınması gibi herhangi bir durum söz konusu değildir.” demesine rağmen a sorun halen çözülemedi. Durak Başkanı Recep Günaydın yaşananlar için “Ayak oyunlarını gururuma yediremiyorum “ dedi.

Günaydın’ın sosyal medya paylaşımı;

2010 yılında bize ait ören köyü mahalle statüsüne geçti.!

Belediye kaymakamlığa 31 araçtan oluşan Delihakkı subaşı araçlarının içinde ören köyüne kayıtlı araçlar var sayın kaymakamım siz bu sınırlandırılmış ve tahdit edilmiş durağı dağıtın ve içindeki ören köyüne kayıtlı araçları bize gönderin diyor.!

Kaymakamlık o durak 31 araç ile sınırlandırıldı ben bu durağı bozamam al sana 31 aracın plakası diyor.!

Bu kez belediye trafik komisyonlarına baş vurup bu durağı dağıtın içindeki ören köyüne kayıtlı araçları bize gönderin diyor.!

İlçede bir karar alınıyor bu kararda aynen.!

1996/5 sayılı il trafik komisyonu kararı ile Yeni sanayi ören soğanlı Yörük Pınarcık aydınlar süleymanbeyler köyleri,

( Delihakkı subaşı) namı ile sınırlandırılmış olup ayrıca üç adet Danıştay kararları vardır diyor bu kararı Zonguldak valiliği,

3 Aralık 2019 da onaylıyor .!

Bunun üzerine belediye 2010 yılından bu yana kaymakama, ve valiye dağıttıramadığı 31 araçlık durağımızı üstününde üstü var deyip 2019 yılında bu görevi şoförler odası aracılığı ile bana verdi.!

Sayın şoförler odası ben 31 araçlık Delihakkı subaşı durağını kaymakama ve valiye dağıttırmayı başaramadım sen Recep Günaydın'a söyle kendi durağını dağıtsın içindeki ören köyüne kayıtlı araçları bize göndersin diyor.!

Beni de kandıramayan belediye bu kez hukuki yolları bırakıp 4 Kasım'da Ören’de 31 adet araca zabıta ve polis yardımı ile operasyon düzenleyip 31 aracın hukuku ile ilgili hiç bir işlem yapmadan kendi köyümüzden ve kendi sınırlandırılmış hatlarımızdan aksine bir karar olmadığı halde cebren çıkarıp ticaretimizi engelliyor.!

Konu ile ilgili 4 Kasım'dan beri sürekli paylaşım yapıyorum herkesten özür dilerim ama yapılan ayak oyunlarını gururuma yediremiyorum ve dört aydan beri uyumuyorum.!

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

6 gün 15 saat 52 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
2 saat 4 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 14 saat 5 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 4 saat 58 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 9 saat 33 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
4 gün 15 saat 26 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
1 gün 10 saat 32 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
3 gün 12 saat 59 dakika önce KAZA ; 2 YARALI
4 gün 14 saat 10 dakika önce GÖKTEPE KAVŞAĞINDA KAZA !