16 o C Kdz. Ereğli

BELEDİYE, KARLA MÜCADELEYE HAZIR

Gündem 8 yıl 3 ay 15 gün 3 saat 56 dakika önce 1323

Haberi Paylaşın

İlçemizi etkisi altına alması beklenen kar yağışı ile mücadeleye hazır olan Karadeniz Ereğli Belediyesi, tüm tedbirlerini aldı.

Belediyenin kar yağışına karşı her türlü tedbiri aldığını vurgulayan Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, sürücüleri ve vatandaşları da uyardı.

Başkan Uysal uyarısında şu ifadelere yer verdi;

“Meteorolojinin raporlarına göre ilçemizi etkisi altına alması beklenen kar yağışına karşı, Fen, Su ve Kanalizasyon, İtfaiye, Temizlik İşleri, Zabıta, Ulaştırma ile İşletme ve İştirakler Müdürlüğümüz gerekli tedbirleri aldı.

İkisi aynı zamanda tuzlamada yapabilen 4 kar küreme kamyonu, 1 adet kar küreme aracı, 9 adet JCB iş makinesi ve 2 greyderi olası kar yağışına karşı hazır bekletiyoruz.

Sürücülerimizden kar lastiği olmadan yola çıkmamaları, etkili yağış ve ilçemizin coğrafi konumunu dikkate alarak yanlarında zincir bulundurmalarını, zaman zaman hem trafik akışı, hem de iş makinelerimizin çalışma alanlarına girişine engel olan uygunsuz parklar konusunda hassasiyet bekliyorum.

Bu arada gelecek ihbarlar dâhilinde İtfaiye ve Zabıta Müdürlüğü’ne ait 4x4 araçların diyaliz ve acil hastaları evlerinden alıp tedavileri tamamlandıktan sonra tekrar evlerine bırakılacağını, her türlü istek ve şikâyetinizi 333 1 153 numaralı telefona bildirebileceğinizi hatırlatıyorum.”

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

6 gün 5 saat 32 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 20 saat 44 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 3 saat 45 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
7 gün 49 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
7 gün 23 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
5 gün 18 saat 38 dakika önce AĞIR YARALI !
4 gün 5 saat 6 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 23 saat 13 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
1 gün 12 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
3 gün 2 saat 39 dakika önce KAZA ; 2 YARALI