Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BELEDİYE, KARLA MÜCADELEYE HAZIR!..

BELEDÄ°YE, KARLA MÃœCADELEYE HAZIR!..

Karadeniz EreÄŸli Belediyesi kar yağışı ile mücadele kapsamında, Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’ın BaÅŸkanlığında ve BaÅŸkan Yardımcıları Esra Alpago, Ayhan Atay, Ä°brahim Cöbek ve Alptekin Dursun’un da görev aldığı bir kriz masası kurdu.

Ä°lçemizi etkisi altına alması beklenen yoÄŸun kar yağışına karşı belediyenin her türlü hazırlığı tamamladığını vurgulayan BaÅŸkan Uysal, “Fen Ä°ÅŸleri Müdürlüğümüzün yanı sıra, Su ve Kanalizasyon, Ä°tfaiye, Temizlik Ä°ÅŸleri, Zabıta, UlaÅŸtırma ile Ä°ÅŸletme ve Ä°ÅŸtirakler Müdürlüğümüz gerek araç, gerekse personelleriyle karla mücadeleye hazır." dedi.

Ä°HBARLAR ALO 153 ZABITA HATTINA

Halkın her türlü istek ve ÅŸikâyetini ’Alo 153 Zabıta’ hattına yapabileceÄŸini BaÅŸkan Uysal, her türlü ihbarın deÄŸerlendirilerek sorun yaÅŸanan bölgelere anında müdahale edileceÄŸini de belirtti.

HASTALAR EVLERÄ°NDEN ALINACAK

Gelecek ihbarlar dâhilinde Ä°tfaiye ve Zabıta Müdürlüğü’ne ait 3 adet 4x4 araçlarla diyaliz hastaları, hamile bayanlar ve acil hastalarının 24 saatlik süreçler içinde evlerinden alınıp tedavileri tamamlandıktan sonra tekrar evlerine bırakılacak.  

16 Ä°Åž MAKÄ°NESÄ° HAZIR BEKLETÄ°LÄ°YOR

Kriz Masası Ekipleri, su sayaçlarının donmaması için kalın bezle veya odun talaşı ile koruma alınması uyarısında bulundu.

Karadeniz Ereğli Belediyesi, ikisi aynı zamanda tuzlamada yapabilen 4 kar küreme kamyonu, 1 adet kar küreme aracı, 9 adet JCB iş makinesi ve 2 greyderi olası kar yağışına karşı hazır bekletiyor.

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo