Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

UYSAL, ERDEMİR’İ ELEŞTİRDİ..

UYSAL, ERDEMÄ°R’Ä° ELEÅžTÄ°RDÄ°..

Atatürk Kültür Merkezi Nikâh Salonu’nda yapılan OlaÄŸanüstü Belediye Meclis Toplantısı’nda gündem dışı bir konuÅŸma yapan BaÅŸkan Uysal, önce meclis üyelerinin ve ilçe halkının yeni yılını kutladı, ardından da Erdemir yönetiminin uygulamalarını eleÅŸtirdi.  

 ’Karadeniz EreÄŸli küçük olsun, bizim olsun’ zihniyetine asla teslim olmayacak’ diyen BaÅŸkan Uysal, konuÅŸmasında ÅŸu ifadelere yer verdi:

EREĞLİ SEYİRCİSİNE EZİYET ÇEKTİRDİLER

“Yaklaşık 5-10 bin futbol severin maçlarını izlediÄŸi Kdz. EreÄŸli Belediyespor’un Erdemir Stadında oynadığı karşılaÅŸmada EreÄŸli seyircisine eziyet çektiren Erdemir tarafından kapılar açılmıyor. O kadar seyirci uzun yol kat ederek o stada geliyor.

HEM SIRTINI DÖNMÜŞ HEM GÖZÜNÜ KAPATMIŞ

EreÄŸli’de seyircimiz Erdemir stadına girerken eziyet çekmiÅŸtir, bunun baÅŸka bir açıklaması yoktur. Benim terbiyem bu kadar. Düşünün Kdz. EreÄŸli Belediyesi orada 2 saat top oynayacak yönetim tarafından teminat mektubu isteniyor ve protokol imzalattırılıyor. Bunu paylaÅŸmak istedim. Ä°ÅŸadamlarımız herkes ’Erdemir EreÄŸli’ye sırtını dönmüş’ diyor ama sadece dönmemiÅŸ hem dönüp hem de gözünü kapatmış. Mevlana’nın dediÄŸi bir söz var yüreÄŸi yanmayanın gözü yaÅŸarmaz.

SEN GİTTİĞİNDE GENEL MÜDÜR İLE OTURACAKSIN

Gülüç Belediye BaÅŸkanı Gökhan DemirtaÅŸ’a da geçmiÅŸ olsun dileÄŸini ileten BaÅŸkan Uysal, DemirtaÅŸ’ın geçtiÄŸimiz günlerde Erdemir’de yaÅŸadığı olayı anımsatarak, “Bir belediye baÅŸkanının o tip karşılamalardan dolayı ne tür ızdırap çekeceÄŸini nasıl uykusuz gece geçireceÄŸini tahmin edebiliyorum.

Arkadaşıma sesleniyorum ve geçmiÅŸ olsun diyorum. Ameliyatını atlattı, inÅŸallah en kısa zamanda aramızda olur. O’na bir tavsiyem var. Genel Müdür Yardımcısı senin mevki makamın deÄŸil. Sen gittiÄŸinde Genel Müdür ile oturacaksın, genel müdür yardımcısı ile hiçbir ÅŸey konuÅŸamazsın çünkü o sabır ve akıl test eder ama bizim de sabrımız kalmadı.  

SHAKESPEARE’Ä°N SÖZÃœYLE CEVAP VERDÄ°

Mevlana’dan söz ettik ama o kadar entel bir arkadaşımız var ki Mevlana’dan anlamayacak. Onun için ona Shakespeare’den cevap vereyim ki daha iyi anlar ’YaÄŸmuru sevdiÄŸini söylüyorsun ama yaÄŸmur yağınca ÅŸemsiyeni açıyorsun, GüneÅŸi sevdiÄŸini söylüyorsun ama güneÅŸ açınca gölgeye kaçıyorsun, rüzgârı sevdiÄŸini söylüyorsun ama rüzgâr çıkınca pencereyi kapatıyorsun. Ä°ÅŸte bu yüzden korkuyorum çünkü beni de sevdiÄŸini söylüyordun ve de söyledin’  

BU DAVANIN ADI KARADENÄ°Z EREÄžLÄ°

’Kdz. EreÄŸli küçük olsun benim olsun’ zihniyetleri var.  Sizler olduÄŸunuz müddetçe bunlar olmayacak. Çünkü hepimizin davası büyük bir dava. Bu büyük bir davanın adı da Karadeniz EreÄŸli. Burada birlikte yaşıyoruz, bu EreÄŸli davasına hep beraber sahip çıkacağız. Biz hiçbir zaman ama hiçbir zaman biz kazanalım EreÄŸli kaybetsin diyenlerden olmadık, olmayacağız da. Bu yüzden artık Erdemir’in EreÄŸli halkına ticaret odasına esnafına işçisine yüzünü dönmesi lazım. Çünkü o çevrede bende geziyorum. Herkeste biliyor bu bir baÅŸlangıç bu bir mesaj"

 

 

UYSAL, ERDEMÄ°R’Ä° ELEÅžTÄ°RDÄ°..

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo