Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN UYSAL’IN, RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

BELEDÄ°YE BAÅžKANI HÃœSEYÄ°N UYSAL’IN, RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Uysal mesajında şu ifadelere yer verdi:

“YardımlaÅŸma duygularının ön plana çıktığı, oruç tuttuktan sonra iftarı heyecanla bekleyen, dua ve bereket dolu bir Ramazan ayı yaÅŸadık. Zaman zaman sizlerle birlikte YaÅŸlılar Gençler Evi’nde iftar açmanın sevincine ortak olduk.

Çok şükür ki, bir Ramazan Bayramı’na daha ulaÅŸtık. Åžimdi bu bayram sevincimizi, ailemizle, dostlarımızla, komÅŸularımızla ve akrabalarımızla paylaÅŸacağız.

Bayramlar, dünya telaşının bir kenara bırakıldığı, şefkat, hürmet, ikram ve sohbet günleridir. Bu yüzdendir ki, gönüllerimiz huzur, sevinç ve mutlulukla dolar. Bayramda büyüklerimizin ellerini öpüp, çocukları sevindireceğiz.

Dargınlıkları, küskünlükleri unutup barışacağız, barıştıracağız. Ramazan boyunca ülkemizde ve kentimizde yaÅŸanan huzur iklimine karşın, Ä°slâm Dünyası’nda kan ve gözyaşı dinmedi.

DoÄŸu Türkistan’da, Suriye’de, Irak’ta, Filistin’de çoluk çocuk demeden vurulan ve bombalar altında yaÅŸamaya çalışan kardeÅŸlerimize el uzatmak her Müslüman’ın vazifesidir. Kerkük’te, Musul’da, Kırım’da akan gözyaÅŸları ve kan bu bayramda da içimize akıyor.

Bu yüzden dolu dolu bir bayram sevinci de yaÅŸayamıyoruz. Bu duygularla Karadeniz EreÄŸlili hemÅŸerilerimizin, bölge halkımızın ve tüm Ä°slam âleminin bayramını kutlar huzur dolu mutlu günler dilerim.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo