Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÖZBAKIR VE ÇATUROĞLU TERSANELERDE

ÖZBAKIR VE ÇATUROĞLU TERSANELERDE

AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayları Hüseyin Özbakır ile Faruk Çaturoğlu, ilçedeki sanayi kuruluşlarını ziyaret etti.
AK Parti EreÄŸli Ä°lçe TeÅŸkilatı’ndan yapılan yazılı açıklamada, partinin 1. sıra adayı Özbakır ve 2. sıra adayı ÇaturoÄŸlu’nun, EreÄŸli-Alaplı Karayolu’nun 8’inci kilometresinde bulunan gemi inÅŸa fabrikaları ile Organize Sanayi Bölgesi’ne (OSB) giderek, buralardaki yönetici ve işçilerle bir araya geldikleri belirtildi.
Açıklamaya göre, milletvekili adayları, Tersaneler Bölgesi’nde ki EreÄŸli Gemi, UstaoÄŸlu Geminin yanı sıra OSB’de bulunan Ä°ttifak Metal, Ãœnallar Metal, Özbayraklar Metal ve Bolu Çimento yöneticileri ile görüştüler.

ÖZBAKIR’DAN ’YATIRIM BÖLGESÄ°’ ÇAÄžRISI
Hüseyin Özbakır, işçilere hitaben yaptığı konuÅŸmada, Zonguldak’ın kalkınmada öncelikli iller arasında 3’üncü derecede olduÄŸunu söyledi.  Daha çok istihdam alanlarının oluÅŸturulmasının istenmesi durumlunda ise Zonguldak’ın 4’üncü, 5’inci bölge yatırım bölgesi yapmakla mümkün olacağını vurgulayarak ÅŸunları söyledi:
“Gelin desteÄŸinizi bize verin bölgemize daha çok yatırımcı ve sanayicinin gelmesi için mücadele verelim. Bartın 6’ncı OSB’sini açıyor. EreÄŸli’de bir tane OSB var. Biz bu sayısı Zonguldak’ın 4’üncü derece yatırım bölgesine ya da 5’inci derece yatırım bölgesine alarak çözelim. Bizim sizden istediÄŸimiz destek, gelin bize oy verin, iÅŸsizliÄŸi çözmek için elimizden geleni yapalım. Bunu gerçekleÅŸtireceÄŸimize inanıyorum.”

ÇATUROÄžLU; “BÄ°ZÄ° BOYNU BÃœYÃœK GÖNDERMEYÄ°N”
AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı ÇaturoÄŸlu ise bölgenin sorunlarını çok iyi bildiÄŸini iddia etti.  ÇaturoÄŸlu, tersaneler ve OSB’lerdeki ihtiyaçları giderecek kadrolar sahip olduÄŸunu öne sürerek ÅŸunları kaydetti:
“Bu tersaneleri buralara AK Parti kurdu. AK Parti’den önce burada, EreÄŸli’de tersane mi vardı? Biz bu tersanelerin bu bölgeye kazandırılması için mücadele verdik. Tekrar eski günlerine dönmesi, ÅŸahlanmaları ve daha da büyümeleri için elimizden gelen gayreti göstereceÄŸiz. Gerek tersaneler, gerekse OSB’ler bizim gözbebeÄŸimiz, istihdamın gerçekleÅŸtirileceÄŸi alanlar. Bu iÅŸyerlerine yönelik her türlü çalışmayı ve çözüme dönük gayretlerimizi göstereceÄŸiz. Muhalefetin vaatlerinin sınırı yok. Bunların milletimizin kararına tahammülleri yok. 
AK Parti’yi milletimizin teveccühünün var ettiÄŸini anlayamıyorlar, daha da ötesini açıkça ifade etmek gerekirse hazmedemiyorlar. Ama bizim milletimiz her ÅŸeyin en iyisine ve en güzeline layıktır, 2002’nin öncesini de iyi bilir, son 13 yılı da çok iyi bilir. Bize, 7 Haziran’da oy verin. Sözünüzün üstüne söz söyletmeyin, bizi boynu büyük göndermeyin, AK Parti adaylarına sahip çıkın. Son sözü siz söyleyin, son sözü Zonguldak söylesin.”

Yapılan yazılı açıklamada, işçilerin, adaylara yakın ilgi gösterdikleri öne sürüldü.

Milletvekili adaylarının sanayi kuruÅŸu ziyaretlerine AK Parti EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı Fatih Çakır, AK Parti’li bazı EreÄŸli Belediye Meclis Ãœyeleri, Gülüç eski Belediye BaÅŸkanı Aydın Güngör, 22 ve 23’üncü dönem Milletvekili Fazlı ErdoÄŸan ve kalabalık partili grubunun eÅŸlik ettiÄŸi bildirildi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo