Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BEBEK BEZİNİN İÇİNDEN UYUŞTURUCU ÇIKTI!..

BEBEK BEZİNİN İÇİNDEN UYUŞTURUCU ÇIKTI!..

Zonguldak’ta düzenlenen operasyonda çocuk bezinde uyuÅŸturucu hap ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Åžube Müdürlüğü ekipleri,  kentte uyuÅŸturucu madde satıcılarına yönelik yürüttüğü çalışmalar kapsamında operasyon düzenledi.

Kentte Ä°stanbul’dan uyuÅŸturucu hap getirerek sattıkları iddiasıyla E.K. (25), Ö.M. (33) ve Åž.K’yi (43) takibe alan ekipler, şüphelilere ait aracı Kozlu ilçesinde durdurdu.

Ekipler araçta yaptıkları aramada bir poÅŸete konulmuÅŸ bebek bezi içerisine gizlenmiÅŸ 700 uyuÅŸturucu hap ele geçirdi. 

Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

---

Zonguldak’ta uyuÅŸturucu ticareti yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı. 

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Åžube Müdürlüğü ekiplerince, kentte uyuÅŸturucu madde satıcılarına yönelik operasyonda gözaltına alınan  E.K. (25), Ö.M. (33) ve Åž.K’nin (43) savcılıkça ifadelerinin alınmasının ardından tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi. 

Şüpheliler,  Ã§Ä±karıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı. 

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Kozlu ilçesinde durdurdukları araçta yaptıkları aramada bir poşette bebek bezi içerisine gizlenmiş 700 uyuşturucu hap ele geçirmiş, uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla E.K, Ö.M. ve Ş.K. gözaltına almıştı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo