12 o C Kdz. Ereğli

EREĞLİ BAYRAMLAŞMA PROGRAMI

Gündem 8 yıl 7 ay 9 gün 13 saat 25 dakika önce 1550

Haberi Paylaşın

Kurban Bayramı dolayısıyla, ülke genelinde olduğu gibi Ereğli’de de bayramlaşma programı düzenlendi.

İlçe Kaymakamlığı’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Kurban Bayramı’nın birinci günü olan 24 Eylül’de, Saat 12-12.30 arasında Kız Yetiştirme Yurdu’na geçecek olan protokol, buradaki öğrencilerle bayramlaşmasının ardından 12.30-13.00 Huzurevi’ndeki yaşlıları ziyaret edecek.


Halkla bayramlaşma ise bu kez açık alanda yapılacak. Saat 14.00-14.45 arasında, Sahil Bandı’ndaki Amfi Tiyatro’da yapılması kararlaştırılan halkla bayramlaşma, olumsuz hava koşulları durumunda ise geçmiş yıllardaki gibi Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Teras Kafe’de gerçekleştirilecek.


Diğer yandan, Camiler ve mezarlıklarda bayram temizliği yapan Ereğli Belediyesi, gelenekselleşen Bayram mevlidini de yine Arife günü (23 Eylül) Şehir Mezarlığı’nda gerçekleştirecek.

KAYMAKAM MADENOĞLU’NUN MESAJI


Öte yandan, Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.
Madenoğlu, mesajında şunları kaydetti:
“Bayramlar; karşılıklı sevginin, saygının, sosyal yardımlaşma ve dayanışma duygularıyla, toplumumuzda barış ve hoşgörü havasının en yoğun yaşandığı, milli birlik ve beraberlik duygularının arttığı, kardeşlik bağlarının güçlendiği özel günlerdir.
Bu açıdan Kurban Bayramı herkesin birbirini samimiyetle ve sevgiyle kucaklayacağı ve milletçe iyi değerlendirilmesi gereken bir fırsattır. Bayramın; tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni eder, Saygıdeğer Kdz. Ereğli Halkının Mübarek Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutlar; sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim.”

SENDİKANIN MESAJI


Ereğli Demir ve Çelik Fabrikalarında yetkili Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Metin Ercan da, yayınladığı Kurban Bayramı mesajında, şunları aktardı:

“Ülkemizin zor günlerden geçtiği bu dönemde birlik ve beraberliğimizin, kaynaşma, paylaşma ve dayanışmamızın her vesilede artması çok daha önem kazanıyor. Kutlamaya hazırlandığımız Kurban Bayramı da, böylesine özel günlerdendir.
Bu vesileyle; halkımızın ve üyelerimizin daha huzurlu, sağlıklı ve mutlu yaşaması, birlik ve beraberliğimizin her zamankinden daha güçlü olması temennisiyle Mübarek Kurban Bayramını kutluyoruz.”

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

4 gün 14 saat önce EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 5 saat 12 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
5 gün 9 saat 17 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
1 gün 12 saat 13 dakika önce ÇARŞI İÇİNDE DENETİMLER SIKLAŞIYOR
5 gün 8 saat 51 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
6 gün 6 saat 30 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
4 gün 3 saat 6 dakika önce AĞIR YARALI !
2 gün 13 saat 34 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
1 gün 7 saat 41 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
4 gün 7 saat 22 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !