Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ BAYRAMLAŞMA PROGRAMI

EREÄžLÄ° BAYRAMLAÅžMA PROGRAMI

Kurban Bayramı dolayısıyla, ülke genelinde olduÄŸu gibi EreÄŸli’de de bayramlaÅŸma programı düzenlendi.

Ä°lçe Kaymakamlığı’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Kurban Bayramı’nın birinci günü olan 24 Eylül’de, Saat 12-12.30 arasında Kız YetiÅŸtirme Yurdu’na geçecek olan protokol, buradaki öğrencilerle bayramlaÅŸmasının ardından 12.30-13.00 Huzurevi’ndeki yaÅŸlıları ziyaret edecek.


Halkla bayramlaÅŸma ise bu kez açık alanda yapılacak. Saat 14.00-14.45 arasında, Sahil Bandı’ndaki Amfi Tiyatro’da yapılması kararlaÅŸtırılan halkla bayramlaÅŸma, olumsuz hava koÅŸulları durumunda ise geçmiÅŸ yıllardaki gibi Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Teras Kafe’de gerçekleÅŸtirilecek.


DiÄŸer yandan, Camiler ve mezarlıklarda bayram temizliÄŸi yapan EreÄŸli Belediyesi, gelenekselleÅŸen Bayram mevlidini de yine Arife günü (23 Eylül) Åžehir Mezarlığı’nda gerçekleÅŸtirecek.

 

KAYMAKAM MADENOÄžLU’NUN MESAJI


Öte yandan, Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.
Madenoğlu, mesajında şunları kaydetti:
“Bayramlar; karşılıklı sevginin, saygının, sosyal yardımlaÅŸma ve dayanışma duygularıyla, toplumumuzda barış ve hoÅŸgörü havasının en yoÄŸun yaÅŸandığı, milli birlik ve beraberlik duygularının arttığı, kardeÅŸlik baÄŸlarının güçlendiÄŸi özel günlerdir. 
Bu açıdan Kurban Bayramı herkesin birbirini samimiyetle ve sevgiyle kucaklayacağı ve milletçe iyi deÄŸerlendirilmesi gereken bir fırsattır. Bayramın; tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni eder, SaygıdeÄŸer  Kdz. EreÄŸli Halkının Mübarek Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutlar; saÄŸlık, mutluluk ve esenlikler dilerim.”

 

SENDÄ°KANIN MESAJI


Ereğli Demir ve Çelik Fabrikalarında yetkili Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Metin Ercan da, yayınladığı Kurban Bayramı mesajında, şunları aktardı:

“Ãœlkemizin zor günlerden geçtiÄŸi bu dönemde birlik ve beraberliÄŸimizin, kaynaÅŸma, paylaÅŸma ve dayanışmamızın her vesilede artması çok daha önem kazanıyor. Kutlamaya hazırlandığımız Kurban Bayramı da, böylesine özel günlerdendir.
Bu vesileyle; halkımızın ve üyelerimizin daha huzurlu, saÄŸlıklı ve mutlu yaÅŸaması, birlik ve beraberliÄŸimizin her zamankinden daha güçlü olması temennisiyle Mübarek Kurban Bayramını kutluyoruz.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo