Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BAYRAMIN TADINI KAÇIRAN OLAY..

BAYRAMIN TADINI KAÇIRAN OLAY..

Bayram arifesinde bir kiÅŸinin öldüğü, 5 kiÅŸinin yaralandığı kavgayla ilgili gözaltına alınan 12 kiÅŸiden 9’u tutuklandı. 

Düzce’nin Yığılca ilçesi Aksaklar köyü Çırnık Mahallesi’ndeki bıçaklı kavganın ardından yakalanan Gökhan, Ramazan, Mevlüt, Aydın, Adem, Cengiz, Erkan ve Metin Mutlu ile Recep Kurt, Ä°.M. S.M. ve H.Ä°, Ä°lçe Jandarma Komutanlığındaki iÅŸlemlerinin tamamlanmasından sonra yoÄŸun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. 

Savcılıktaki sorgu sonrasında mahkemeye çıkarılan zanlılardan Gökhan, Ramazan, Mevlüt, Aydın, Adem, Cengiz, Erkan ve Metin Mutlu ile Recep Kurt "kasten adam öldürme" suçundan tutuklandı. Ä°.M, S.M. ve H.Ä°. ise serbest bırakıldı. 

Aksaklar köyünde dün Erdal Hışır ile aralarında husumet bulunduÄŸu iddia edilen baba Aydın ve oÄŸlu Cengiz Mutlu arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışmada bıçaklanan Hışır, kaldırıldığı hastanede yaÅŸamanı yitirmiÅŸti.

Hışır’ın ölüm haberini alan yakınları, Aydın ve Cengiz Mutlu’nun Karapınar Mahallesi’ndeki evine gitmeleri üzerine Ã§Ä±kan silahlı ve sopalı kavgada, Ayhan ve Emine Ä°ÄŸci, Ramazan ve Gökhan Mutlu ile Ä°brahim DoÄŸancı yaralanmıştı. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo