Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

FETÖ İLE MÜCADELE SÜRECEK.

FETÖ İLE MÜCADELE SÜRECEK.

 

AK Parti EreÄŸli ve Alaplı Ä°lçe BaÅŸkanlığınca bayramlaÅŸma programı düzenlendi. 
 

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, 15 Temmuz’dan sonra ayıklama, temizleme çalışmalarının devam ettiÄŸini belirterek, "Her çıkan kararnameyle bir temizleme yapılıyor. Son temizlemede doÄŸudaki belediyeler temizleniyor. BaÅŸkanları atandı. Hem PKK ile hem de FETÖ ile ilgi mücadelemiz devam edecek." ifadesini kullandı.  

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar’da düzenlenen bayramlaÅŸma programında, 15 Temmuz’da ABD, AB ve NATO gibi dost müttefik ülkelerin vermesi gereken desteÄŸi vermediklerini söyledi. 
"Suriye’deki mazlumların ve maÄŸdurların duası, milletimizin desteÄŸi 15 Temmuz’u atlatmamıza vesile oldu" diyen Ulupınar, şöyle konuÅŸtu:
"Tehlike geçti mi geçmedi? Ama öldüremediler ve güçlendirdiler. Ä°nÅŸallah ÅŸimdi daha güçlü, daha birlik beraberlik içerisindeyiz. Allah kimseyi vatansız bırakmasın. Suriye’de 500 bin, Irak’ta 1 milyon 500 bin insan yaÅŸamını yitirmiÅŸ. Buna raÄŸmen biz Türkiye’de büyük yatırımları gerçekleÅŸtiriyoruz. Ä°nÅŸallah bu bayram bu acıların son bulmasına vesile olur.".  

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo