Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ŞAMPİYON ÖDÜLLENDİRİLDİ

ŞAMPİYON ÖDÜLLENDİRİLDİ

27-29 Kasım 2015 tarihleri arasında Konya’da düzenlenen Türkiye Åžampiyonası’nda elde ettiÄŸi baÅŸarı ile ikinci kez Türkiye Åžampiyonu olan Kdz. EreÄŸli Belediyespor Oturarak Voleybol Takımının oyuncuları, Öğretmenevi’nde düzenlenen ÅŸampiyonluk yemeÄŸinde ikiÅŸer Cumhuriyet Altını ile ödüllendirildi.

Düzenlenen geceye Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal eÅŸi Sevim Uysal ile birlikte katılırken, gecede,  Belediye BaÅŸkan Yardımcıları, Meclis Ãœyeleri, Fiziksel Engelliler DerneÄŸi BaÅŸkanı Ä°smail Åžentürk, sporcular ve aileleri de hazır bulundu.

Gecede konuşan Başkan Uysal, 6 ayda 2 kez Türkiye Şampiyonu olan takımı kutlarken, bu başarının devam edeceğine inandığını söyledi.

BaÅŸkan Uysal, “Tüm oyuncularımızı ve teknik kadroyu ve elde edilen baÅŸarıda emeÄŸi olan sporcularımızın ailelerini yürekten kutluyorum.”dedi.

BaÅŸkan Uysal’ın konuÅŸmasının ardından, Aralık ayı Belediye Meclis toplantısında alınan karar gereÄŸi, oyunculara ödülleri olan 2’ÅŸer Cumhuriyet Altınını takdim etti.

Gecede aynı zamanda takım oyuncuları olan Meclis Ãœyeleri Nazım ErdoÄŸan ve Yusuf Kalay’da birer teÅŸekkür konuÅŸması yaparken, Meclis Ãœyesi Osman Yavuz’da elde edilen baÅŸarıdan dolayı Antrenör Adem Çelik’e çiçek takdiminde bulundu. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo