13 o C Kdz. Ereğli

BAYRAM MESAJLARI

Gündem 7 yıl 7 ay 27 gün 5 saat 37 dakika önce 1872

Haberi Paylaşın

Zonguldak Valisi Ali Kaban, AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, CHP Zonguldak Milletvekilleri Şerafettin Turpcu ve Ünal Demirtaş, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş ve Genel Maden İşleri Sendikası (GMİS) Yönetimi, mesajlarında, İslam alemi ve Zonguldak halkının bayramını tebrik etti.

KABAN’IN MESAJI
“Bayramlarımız sevgi, saygı, kardeşlik duygularının pekiştiği, yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma duygularının en üst seviyede yaşandığı, birlik ve beraberliğin güç kazandığı, mutluluk ve coşku kaynağı anlamlı günlerimizdir.
Toplumsal yaşantımıza değer ve anlam katan bir kurban bayramını daha milletçe idrak etmenin heyecan ve mutluluğunu yaşadığımız bugünlerde saygıdeğer halkımızın, milletimizin ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramını içtenlikle kutluyor, sağlıklı, mutlu, huzurlu bir yaşam dileklerimle saygılar sunuyorum.”

ÇATUROĞLU’NUN MESAJI
“Kurban yakınlaşmak, en uzakta olanla yakınlaşmaktır. Bayram, en yakında ve en uzakta olanın elini tutmak, onulmaz zannedilen yaraları sarmak, tüm insanlarla kardeş gibi, dost gibi kucaklaşmak, gözleri yolda kalanlara ümit olmak, yürekleri enkaz altında bırakmadan sevgiyi tüm insanlığa paylaştırmak ve gönüllerin kıvrımına sevgi köprüleri kurmaktır.
Yalnızlıklardan kurtulmak, ümidin kandillerini yakmak, gönüllerde yeni saraylar inşa etmek ümidiyle; Zonguldak halkımızın, milletimizin, yurt dışındaki millet varlığımızın, gönül coğrafyamızın ve İslâm âleminin Kurban Bayramını en kalbi duygularımla kutluyorum.
Bayramın milletimizin ve İslam âleminin bekası, huzuru ve refahına vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyor, selam, hürmet ve muhabbetlerimi sunuyorum.”

TURPCU’NUN MESAJI
“Halkımızın birliği ve ülkemizin geleceği için çözüm Cumhuriyetimizin Kurucu İlkelerine yeniden sıkı sıkıya bağlanmaktır. İktidar başka çözümler aramamalıdır, çünkü Türkiye’nin başka kurtuluş formülü yoktur.
Bu düşüncelerle, çoğulcu ve katılımcı demokrasinin, adaletin, özgürlüğün, hukukun üstünlüğünün, laiklik ilkesinin ve kuvvetler ayrılığının gerçek anlamını bulduğu bir Türkiye’de; mutlu, huzurlu, barış dolu nice bayramlar yaşamak dileğiyle tüm halkımızın Kurban Bayramını kutluyor, sevgi ve saygılar sunuyorum.”

DEMİRTAŞ’IN MESAJI
“Mübarek Kurban Bayramınızı kutlar; dayanışmanın,hoşgörünün, barışın ve huzurun hakim olduğu bir Türkiye temennisiyle nice bayramlar dilerim. Saygılarımla.”

UYSAL’IN MESAJI
“Bayramlar milletçe karşılıklı birlik-beraberlik, saygı ve kardeşlik bağlarımızı kuvvetlendiren, manevi hasletlerimizi geliştiren, toplumsal yardımlaşma ve dayanışmanın en üst seviyede yaşandığı müstesna günlerdir.
Paylaşma ve yakınlaşmanın zirveye ulaştığı dini bayramlarımızdan Kurban Bayramına millet olarak kavuşmanın mutluluğunu yaşarken, 15 Temmuz’da olduğu gibi içeriden-dışarıdan ülkemizde sürdürülmeye çalışılan terör saldırıları nedeniylede buruk bir bayram süreci yaşıyoruz.
Bu mübarek günlerde şehitlerimizi, gazilerimizi şükranla anıyoruz. Şehitlerimizin aileleri, gazilerimiz hepimize emanettir. Onlar en değerli varlıklarını bu ülke için feda etmişlerdir.
Bayramda, değerli hemşerilerimden istirhamım mahalleleri, çevreleri ve köylerinde, şehit ailelerini ve gazilerimizi ziyaret etmeleri ve onları sahiplenmeleridir.
Halkımızın mübarek Kurban Bayramı’nı tebrik ediyor, huzur ve sükun dolu bir bayram geçirmelerini diliyorum."

BAŞKAN DEMİRTAŞ’IN MESAJI
“Bayramlar insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştığı, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir.
İnsanı insan yapan ve bütün erdemlerin birlikte yaşandığı dini bayramlarımızdan birisi olan Kurban Bayramı’nın sevgiye, barışa, kardeşliğe hoşgörüye ve güzel yarınlara umut olmasını diliyor ve bu birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışan kötü niyetli mihraklara fırsat vermeden nice bayramlara ulaşmayı temenni ediyorum.
Bu dilek ve duygularla tüm İslam aleminin, ülkemizin ve tüm hemşerilerimin mübarek Kurban Bayramını en içten duygularımla kutlar, sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim.”

GMİS ADINA BAŞKAN AHMET DEMİRCİ’NİN MESAJI
“Bayramlar, insanların kardeşçe kucaklaştıkları, insanların birbirlerine olan sevgi ve saygılarının perçinlendiği günlerdir. Ülkemizde ve bölgesinde yaşanan gelişmeler, her zamankinden daha çok kardeşliğe, birliğe ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuzu gösteriyor. Kurban Bayramının barışa ve kardeşliğe vesile olmasını diliyoruz.
Türkiye Taşkömürü Kurumu’nda (TTK), Maden Tetkik Arama Kurumu’nda (MTA) ve özel sektörde çalışan üyelerimiz başta olmak üzere tüm madencilerin, Zonguldaklıların, halkımızın ve İslam Aleminin Mübarek Kurban Bayramını kutluyoruz. Eşleri, çocukları ve aileleriyle, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar diliyoruz.
Bayramın, kardeşlik ve dayanışma duygularını geliştirmesi, ülkemize ve bölgemize huzur ve barış getirmesi umuduyla saygılarımızı sunuyoruz.”

Gündem

ACI HABER

EN ÇOK OKUNAN

3 gün 19 saat 59 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
7 gün 8 saat önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
5 gün 4 saat 27 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
7 gün 3 saat 28 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
3 gün 22 saat 35 dakika önce ACI HABER
5 gün 18 saat 5 dakika önce 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
3 gün 19 saat 30 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
3 gün 23 saat 5 dakika önce HANGİ SANATÇILAR GELİYOR ?
12 saat 49 dakika önce TERSANELER BÖLGESİNDE KAZA ; 6 YARALI
7 gün 6 saat 54 dakika önce KAZA ; 2 YARALI