Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Bayan takımına flaş transferler

Bayan takımına flaş transferler

2018-2019 sezonunda üst üste 7. kez Kadınlar 1. Ligi’nde mücadele edecek olan Kdz. Ereğli Belediyespor’da yeni sezon hazırlıkları sürerken eflatun beyazlılar, sezon öncesi yapılan 8 transferle dikkatleri üzerine çekti.


Alınan bilgiye göre, geçen sezon AtaÅŸehir’e transfer olan Milli oyuncu Ece TürkoÄŸlu’nu yeniden renklerine baÄŸlayan eflatun beyazlılar, yine AtaÅŸehir’den , 35 kez Milli olan kaleci Duygu Yılmaz ile aralarından BeÅŸiktaÅŸ’dan ve 1207 Antalya’da 2 transfer olmak üzere toplam 8 yaparak kadrosunu güçlendirdi. Kadınlar 1. Ligi’nde 2018-2019 sezonun ilk maçında 21 Ekim Pazar günü sahasında Amedspor’u konuk edecek, Kdz. EreÄŸli Belediyespor Bayan Futbol Takımı yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken kadrosunu yeni transferler ile güçlendirdi.

ECE YUVAYA DÖNDÜ
Kdz. EreÄŸli Belediyespor transfere 7 sezon üst üste eflatun beyazlı formayı giyen, geçen sezon ise AtaÅŸehir Belediyespor’a transfer olan Milli oyuncu Ece TürkoÄŸlu’nu renklerine baÄŸlayarak baÅŸladı. Milli formayı 61 kez giyen, milli maçlar ve ligde 45 golü bulunan Ece TürkoÄŸlu bir süre önce takımla birlikte çalışmalara baÅŸladı.

EREÄžLÄ°’YE MÄ°LLÄ° KALECÄ°
Eflatun beyazlılar yeni sezon öncesi kaleye de takviye yaptı. Geçen sezon eflatun beyazlıların kalesini koruyan Selda Akgöz ile yollarını ayıran eflatun beyazlılar, ligin güçlü ekiplerinden Ä°stanbul temsilcisi AtaÅŸehir Belediyespor’un kalecisi Duygu Yılmaz’ı renklerine baÄŸladı. 35 kez Milli olan tecrübeli eldivenin Kadınlar 1.Ligi’nde 86 maçı bulunuyor.

BEŞİKTAÅž’DAN 2 TRANSFER
Eflatun beyazlılar yeni sezon öncesi ligin iddialı takımlarından BeÅŸiktaÅŸ’dan da 2 oyuncuyu kadrosuna kattı. Eflatun beyazlılar geçen sezon BeÅŸiktaÅŸ forması giyen forvet Ceren Nurlu ve orta saha oyuncusu Kezban TaÄŸ’ı da renklerine baÄŸladı.

DÄ°ÄžER TRANSFERLER
Kdz.EreÄŸli Belediyespor yeni sezon öncesi geçen sezon Fatih Vatan forması giyen eski oyuncusu Stoper Lütfiye Ercümen, 1207 Antalyaspor’dan savunma oyuncusu Serra ÇaÄŸan ve Stoper Bahar Güvenç ile Dörtyol Belediyespor’dan Burçin Erseçal’ı da renklerine baÄŸladı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük6
hayran2
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo