13 o C Kdz. Ereğli

BAŞVURULAR UZATILDI!.

Gündem 8 yıl 1 ay 1 gün 10 saat 36 dakika önce 1379

Haberi Paylaşın

ÖSYM, sokağa çıkma yasağı uygulanan Mardin’in Nusaybin, Hakkari’nin Yüksekova, Şırnak’ın İdil, Diyarbakır’ın Sur ve Silvan ilçeleri ile Şırnak merkezde, ALES ve KPSS Lisans’a başvuru süresini 13 Nisan’a kadar uzattı.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), sokağa çıkma yasağı uygulanan Mardin’in Nusaybin, Hakkari’nin Yüksekova, Şırnak’ın İdil, Diyarbakır’ın Sur ve Silvan ilçeleri ile Şırnak merkezde, ALES ve KPSS Lisans’a başvuru süresini 13 Nisan’a kadar uzattı.

ÖSYM’den yapılan açıklamada, 17 Mart’ta başlayan 2016 Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (ALES) İlkbahar Dönemi başvurularının dün sona erdiği, Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Lisans başvurularının ise bugün sona ereceği hatırlatıldı.

ALES ve KPSS Lisans’a başvuru tarihleri aralığında, sokağa çıkma yasağı uygulanan Mardin’in Nusaybin, Hakkari’nin Yüksekova, Şırnak’ın İdil, Diyarbakır’ın Sur ve Silvan ilçelerinde ve Şırnak merkezde görevli kamu görevlileri ile bu yerleşim yerlerinde ikamet eden diğer adaylar için başvuru süresinin 13 Nisan’a kadar uzatıldığı bildirildi.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

5 gün 9 saat 44 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 56 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 7 saat 57 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 5 saat 1 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
6 gün 4 saat 35 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
7 gün 2 saat 14 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
4 gün 22 saat 50 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 9 saat 18 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 3 saat 25 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
2 gün 6 saat 51 dakika önce KAZA ; 2 YARALI